Εξωγήινη Κατασκευή στη Μέση του Ατλαντικού (SciFi)

Πολλές καταχωρήσεις και videos αντικειμένων που δεν μοιάζουν να είναι γήινης προέλευσης αναφέρονται κατά καιρούς. Όμως, αυτό που συνέβη το καλοκαίρι του 2016 δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. 

Ποτέ στην γνωστή ιστορία του σύγχρονου κόσμου μας δεν έχουν κινητοποιηθεί πολεμικά πλοία και αεροσκάφη από διάφορα κράτη του κόσμου στη μέση του Ατλαντικού.

Τα πρώτα που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε στην θάλασσα ήταν κάποια κρουαζιερόπλοια καθώς και μερικά εμπορικά πλοία που ταξίδευαν από και προς τις ακτές των ΗΠΑ. 

Για έναν ακατανόητο λόγο τα νερά άρχισαν να αφρίζουν και να φουσκώνουν, χωρίς να υπάρχει θαλασσοταραχή, χωρίς να συμβαίνει κάποια καταιγίδα κάπου μακριά. Ήταν μια μέρα χαρά θεού και όλα τα μετεωρολογικά δελτία έδιναν τις καλύτερες προγνώσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ελάχιστες ώρες μετά, τα ραντάρ πολεμικών πλοίων που βρίσκονταν στην περιοχή άρχισαν να πιάνουν κάτι περίεργο. Κάποια ωκεανογραφικά άρχισαν να “βλέπουν” κάτι περίεργο να κινείται από τον βυθό προς την επιφάνεια. 

Υποβρύχια που ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση “ένιωσαν” την πίεση να αυξάνεται στους εσωτερικούς χώρους, ενώ οι ενδείξεις στα όργανα ελέγχουν άρχισαν να τρελαίνονται καθώς έδειχναν να παρασύρονται από κάτι άγνωστο. 

Σαν να βρίσκονταν σε ένα ορμητικό εσωτερικό ποτάμι του ωκεανού που τα έδιωχνε μακριά, προς τις ακτές. Επιβατικά και εμπορικά πλοία, το ένα μετά το άλλο, άρχισαν να λαμβάνουν εντολή να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Λίγες ώρες μετά συναγερμός ήχησε στα επίγεια ραντάρ, τόσο του στρατού όσο και του ναυτικού των ΗΠΑ. 

Τα σεισμογραφικά από διάφορα κράτη όπως των σκανδιναβικών χωρών, του Καναδά, ακόμα και στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπως την Κίνα και την Ιαπωνία άρχισαν να καταγράφουν σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερα Ρίχτερ στη μέση του Ατλαντικού. 

Κάποια στιγμή τα Ρωσικά συστήματα άρχισαν να αγγίζουν και να ξεπερνούν τα 9. Το παράδοξο ήταν πως καμία ξηρά, καμία ήπειρος δεν κουνιόταν, ενώ δεν υπήρχε κανένα ίχνος από τσουνάμι.

Ο διεθνής Διαστημικός Σταθμός και οι διάφοροι στρατιωτικοί δορυφόροι γύρω από την Γη, έλαβαν οδηγίες για να στραφούν προς την περιοχή του Ατλαντικού. Όταν όλες οι ρυθμίσεις έλαβαν τέλος, άρχισαν να παίρνουν ζωντανή εικόνα από κάτι απίστευτο. 

Ένας τεράστιος μαύρος σκοτεινός όγκος είχε αρχίσει να αναδύεται από τα βάθη της θάλασσας και ερχόταν προς την επιφάνεια. Ύστερα από συνεννόηση πολλών κρατών, ανάμεσά τους οι ΗΠΑ και η Ρωσία, άρχισαν να στέλνουν στην θαλάσσια περιοχή πολεμικά πλοία και αεροσκάφη με ειδικό εξοπλισμό για εξωγήινη εισβολή.

Πολύ σύντομα, οι κυβερνήτες τους, όπως και τα ραντάρ τους, είδαν κάτι που μόνο σε μια κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσαν να έβλεπαν. 

Ο σκοτεινός όγκος, όσο ερχόταν στην επιφάνεια, έχανε την μαυρίλα του και γινόταν όλο και λιγότερο τρομακτικό. Κάτι σαν τεράστιες αιχμές από κρύσταλλο άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια της θάλασσας δημιουργώντας περιμετρικά κύματα μεγάλου ύψους. 

Από διάφορες μεριές ξεμύτιζαν συνεχώς ακτινωτές γωνίες που όλες ενώνονταν με ένα βασικό σώμα που έμοιαζε με μια τεράστια κατασκευή, σαν αχινιός με στραβωμένες ακίδες, σαν αστέρι που βγαίνει μέσα από την θάλασσα.

Καπετάνιοι και πιλότοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι το θέαμα. Το μέγεθος της υπερκατασκευής ήταν το εξωφρενικά μεγάλο που όλες οι φρεγάτες του κόσμου δεν θα μπορούσαν να το κυκλώσουν. 

Τα αεροσκάφη που πετούσαν από πάνω του χρειάζονταν τουλάχιστον δέκα λεπτά για να πάνε από την μια άκρη του στην άλλη. 

Στρατηγοί, πρόεδροι και πρωθυπουργοί που συμμετείχαν σε αυτή την μυστική προσέγγιση έβλεπαν και αυτοί το μυστηριώδες αντικείμενο μέσα από τα ραντάρ αλλά και από απευθείας ζωντανές εικόνες που τους έστελναν τα πολεμικά πλοία και τα αεροσκάφη. 

Περίμεναν να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια ενώ βρισκόντουσαν σε μια συνεχή διαμάχη για το αν θα έπρεπε να ανοίξουν πυρ ή όχι, ενάντια στην γυαλιστερή κατασκευή που όλο και έβγαινε από την θάλασσα και λαμποκοπούσε στις ακτίνες του Ήλιου. Ήταν μια εξωγήινη κατασκευή στη μέση του Ατλαντικού;

Μέρος από όλο αυτό το συμβάν διέρρευσε σε βίντεο το οποίο φυσικά διαψεύστηκε από κάθε αρμόδιο. Οι επίσημες αρχές από κάθε κράτος και οργανισμό ήταν σαφείς: Το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. 

Οι ουφολόγοι είχαν τις αντιρρήσεις τους, αλλά πέρα από τους φανατικούς οπαδούς των εξωγήινων που τους πίστευαν, κανείς άλλος δεν το έκανε. Ακόμα και η διαρροή από το βίντεο που είχε πέσει στα χέρια τους, εξηγήθηκε από τους επίσημους τεχνικούς ελέγχους ως επεξεργασμένο υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν. Διάφορες φήμες ισχυρίζονται ότι δεν άνοιξε ποτέ πυρ ενάντια στην εξωγήινη κατασκευή στη μέση του Ατλαντικού και πως, ό,τι κι αν αυτό που είδαν και καταγράφηκε από ραντάρ και αλλού, βυθίστηκε ομαλά στην θάλασσα και πήγε τόσο βαθιά που δεν μπορούσε πλέον να εντοπιστεί ή να ανιχνευθεί από κανένα επίγειο ή διαστημικό όργανο ανθρώπινης κατασκευής.

Από τότε, κανείς δεν έμαθε τίποτε άλλο για αυτό το περίεργο περιστατικό με την υποτιθέμενη εξωγήινη κατασκευή στη μέση του Ατλαντικού. 

Μόνο οι ανεξάρτητοι ερευνητές UFO και εξωγήινων πολιτισμών προσπαθούσαν να δώσουν εξηγήσεις ενώ παράλληλα έδιναν και τα σχετικά επιχειρήματα τα οποία όλα αντικρούονταν και διαψεύδονταν. Το θέμα σιγά-σιγά έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας και εγκαταλείφθηκε.

Άραγε, ήταν όλο αυτό που υποτίθεται είδαν χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες κάτι εξωγήινο; Στην διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις για όντα της θάλασσας με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη, με την δυνατότητα και την ικανότητα να έχουν αναπτύξει τέτοιο πολιτισμό πολύ παλαιότερα από εμάς και, ίσως, να ταξίδεψαν εκτός πλανήτη.

Ίσως, μέσα από όλα αυτά, να έρχεται στο μυαλό μας ο μυθικός “Οάννες” το παράξενο ον, μισό άνθρωπος και μισό ψάρι, που σύμφωνα με τον Βαβυλώνιο Βηρωσό, έφερε πολιτισμό στους ανθρώπους. 

Παρόμοιες περιγραφές τέτοιων “πλασμάτων” υπάρχουν σε αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς, στις παραδόσεις τους. Αλλά ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;

*Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν φαντασίας και μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή/και καταστάσεις είναι σύμπτωση και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 

Η ιδέα για την δημιουργία αυτής της φανταστικής ιστορίας εμπνεύστηκε από το παρακάτω βίντεο όπου κάνει λόγο για διαρροή υλικού από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, αλλά η αυθεντικότητα του περιεχομένου του αμφισβητείται πολύ έντονα, ενώ σύμφωνα και με πολλά σχόλια αναγνωστών, πιθανότατα πρόκειται για απόσπασμα από κάποια ταινία του Hollywood, ή απλά είναι προϊόν CGI:

US NAVY sent to explore ALIEN MEGASTRUCTURE in Atlantic Ocean !!!

diadrastika / Image by Pete Linforth from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Εξωγήινη Κατασκευή στη Μέση του Ατλαντικού (SciFi)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 80519669362936772
item