Πρέβεζα: Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ζητά o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Είναι απαραίτητο να αναζητηθούν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, σημειώνει σε δήλωσή του στα μέσα κoινωνικής δικτύωσης και στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης αναφερόμενος στην αισθητή πτώση τζίρου λόγω των επιπτώσεων της υγειονομικής κατάστασης.

Ο κ. Μπούρης αναφέρει “Η επέλαση της έξαρσης του Covid-19 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκει τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας και όχι μόνο πλέον σε απόγνωση οι οποίοι βιώνουν αισθητή πτώση τζίρου λόγω των επιπτώσεων της υγειονομικής κατάστασής έχοντας ταυτόχρονα συσσωρευμένες υποχρεώσεις από το παρελθόν και αδυναμία πρόσβασης στην ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος.

Αν και τα μέτρα που έλαβε πρόσφατα η κυβέρνηση προς τον περιορισμό της διασποράς είναι προς την σωστή κατεύθυνση καθότι επιχειρείται η διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της δημόσιας υγείας, ωστόσο μέριμνα πρέπει να αποδοθεί και στην εξασφάλιση της επόμενης μέρας για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι, με μέτρα και παρεμβάσεις που θα εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα και σε πλειάδα περιπτώσεων την επιβίωση του επιχειρείν.”

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ζητά o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7733539464695328453
item