Με ένα... σέξι ατύχημα υποδέχθηκε το νέο έτος η Miley Cyrus πάνω στη σκηνή (βίντεο)

Με μια... ενδυματολογική αναποδιά μπήκε το 2022 για τη Miley Cyrus, καθώς την ώρα που ήταν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση λύθηκε το μπλουζάκι της.

Την ώρα που ερμήνευε το «Party in the USA» στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της στο Μαϊάμι, το μπλουζάκι της τραγουδίστριας λύθηκε. Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό ούτε να σταματήσει το set της, η Miley γύρισε την πλάτη της στο κοινό, άφησε την μπλούζα να πέσει και έφυγε γρήγορα από τη σκηνή για να αλλάξει.

«Όλοι σίγουρα με κοιτάζουν τώρα», τραγούδησε η Miley όταν επέστρεψε στη σκηνή με ένα κόκκινο σακάκι, προσθέτοντας: «Είμαι ακόμα με τα περισσότερα ρούχα που έχω φορέσει ποτέ στη σκηνή». Τα ατυχήματα όμως δεν τελείωσαν εκεί.

Στη συνέχεια η Saweetie βρέθηκε στη σκηνή με τη Cyrus για να ερμηνεύσουν το "Best Friend" και το μικρόφωνο της Saweetie φάνηκε να «κόβεται» και να διακόπτεται καθ' όλη τη διάρκεια της εμφάνισης. Το δίδυμο, ωστόσο, έδειξε να μην ενοχλείται από τα τεχνικά προβλήματα.

Συνοψίζοντας τη βραδιά στο τέλος της εκδήλωσης, η Cyrus δήλωσε: «Το αποψινό σόου είχε να κάνει με το να είσαι ευέλικτος, να προσαρμόζεσαι στις περιστάσεις και να κάνεις το καλύτερο ακόμα και από τις χειρότερες συνθήκες».epirusblog.gr
5 of 5
Με ένα... σέξι ατύχημα υποδέχθηκε το νέο έτος η Miley Cyrus πάνω στη σκηνή (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6612187722137914357
item