Αρραβωνιάστηκαν Megan Fox-Machine Gun Kelly: Ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου

Ο Μachine Gun Kelly και η Megan Fox είναι πλέον επίσημα αρραβωνιασμένοι, καθώς εκείνος γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί χαρίζοντάς της ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι. Εκείνη είπε το ναι, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram του «για αυτή και κάθε άλλη ζωή».

Με αρκετές αναρτήσεις και stories ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox ενημέρωσαν τους εκατομμύρια ακολούθους τους για το μεγάλο βήμα στην προσωπική τους ζωή.

Eκείνη ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο MGK γονατίζει μπροστά της και της ζητά να τον παντρευτεί, κι εκείνη δέχεται γονατίζοντας επίσης και δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα. 

Η ηθοποιός συνόδευσε το βίντεο με την εξής λεζάντα: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από ένα δέντρο και ζητήσαμε μαγεία. 

Aγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε ένα τόσο σύντομο φρενήρες χρονικό διάστημα.Χωρίς να γνωρίζουμε τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. 

Και κάπως έτσι, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει μαζί μέσα από την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε προηγούμενη ζωή αλλά και σε κάθε επόμενη από αυτή θα έκανα, είπα το ναι. Και ήπιαμε ο ένας, το αίμα του άλλου.»

Ο Μachine Gun Kelly από την πλευρά του, έδειξε το υπέροχο ανατρεπτικό δαχτυλίδι που χάρισε στη σύντροφό του, καθώς δεν πρόκειται για το κλασικό μονόπετρο ( πως θα μπορούσε άλλωστε;) και εξήγησε στη λεζάντα που δείχνει τη Megan να το φορά: 

«Ναι σε αυτήν και σε κάθε ζωή…Κάτω από τα ίδια κλαδιά που καθίσαμε και ερωτευτήκαμε, της ζήτησα να με παντρευτεί. 

Ξέρω ότι η παράδοση επιβάλλει μονόπετρο, όμως εγώ σχεδίασα το δαχτυλίδι μαζί με τον Stephen Webster να έχει δυο πέτρες: To σμαράγδι, που είναι ο γενέθλιος πολυτιμος λίθος της και το διαμάντι που είναι ο δικός μου σχηματίζουν μαζί τα δυο μισά μιας ψυχής που σχηματίζουν την καρδιά της αγάπης μας 11-1-2022.»

Nα θυμίσουμε ότι η Megan Fox έχει τρεις γιους από τον γάμο της με τον ηθοποιό Brian Austin Green, τους Νοah, Bodhi και Journey) ενώ ο Machine Gun Kelly έχει μια κόρη, την Casie Colson Baker με την πρώην σύντροφό του Emma Cannon.

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

epirusblog.gr
5 of 5
Αρραβωνιάστηκαν Megan Fox-Machine Gun Kelly: Ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 197991343311120561
item