MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σχέση με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου – Οι κοινές εμφανίσεις τους

Πρεμιέρα κάνει απόψε ο έκτος κύκλος του MasterChef και οι κριτές – Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης – είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις επάλξεις και να βρουν τον νέο νικητή του reality μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και έχει αγαπηθεί από το κοινό, για το αστείρευτο χιούμορ του και τις θεϊκές του ατάκες στο MasterChef. 

Ο καταξιωμένος σεφ, ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά του.

Τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί σχέση με την εντυπωσιακή ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. 


O καταξιωμένος σεφ και η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί στην αρχή να έκρυβαν ότι ήταν ζευγάρι, ωστόσο πλέον οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους χωρίς να διστάζουν να το εκφράσουν και δημόσια είτε σε συνεντεύξεις τους είτε κάνοντας κοινές εμφανίσεις. 


O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωρίστηκαν μέσω… Instagram και από τότε ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο.

Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο.




Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. 

Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει» είχε εξομολογηθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.


Ποια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα είναι μόλις 25 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1 Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ. 

Η όμορφη ηθοποιός έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί».

Επίσης έχει παίξει και στη σειρά «Επιστροφή» το 2018 και στο σήριαλ «Αρένα» το 2017. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες».



«Είμαι 23 χρονών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός σε μια νύχτα. Είχαμε δώσει πανελλήνιες και δεν είχα γράψει καλά. Δε θυμάμαι που περνούσα καν. Μου είπε η κολλητή μου να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής. 

Η πρώτη μου δουλειά ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης. Ήμουν 6-7 χρονών. Δε θυμάμαι τι ρόλο έκανα» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.



Το προτέρημά μου είναι η αυτοπεποίθησή μου. Το ελάττωμά μου είναι το γεγονός ότι υπεραναλύω. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Purple Rain και το αγαπημένο μου βιβλίο «Οι δούλες» είχε αποκαλύψει επίσης σε άλλη της συνέντευξη.



Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
epirusblog.gr
5 of 5
MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σχέση με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου – Οι κοινές εμφανίσεις τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8504219334019124403
item