Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η ζωή στο Los Angeles, η καριέρα στο εξωτερικό και οι φήμες ότι δεν θα είναι στο επόμενο GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει διανύσει μια σημαντική πορεία στον χώρο του modelling εντός αλλά και εκτός συνόρων, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή και μπήκε στη ζωή μας μέσω της μικρής οθόνης, ως κριτής στο Greece’s Next Top Model.

Το πανέμορφο μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση, όπου μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό, τη ζωή της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ απάντησε πρώτη φορά για τις φήμες περί αποχώρησής της από τον επόμενο κύκλο του GNTM.

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο Gala:

Γιατί αποφάσισες να φύγεις από την πρώτη στιγμή στο εξωτερικό;

Ήθελα να κάνω πράγματα που δεν συνήθιζε ο κόσμος να κάνει. Όχι ότι ανακάλυψα την Αμερική, αλλά ήθελα να είμαι κάτι διαφορετικό. Είναι ένα χαρακτηριστικό που το είχα από μικρή. Μου άρεσε η ιδέα να κάνω το κάτι παραπάνω.

Ήταν και μια τάση ανεξαρτησίας;

Μου άρεσε πάντα να είμαι ανεξάρτητη και νομίζω ότι το μόντελινγκ ήταν αυτό που λέμε το «εισιτήριό» μου.

Ποια θεωρείς κομβική στιγμή για την καριέρα σου ως μοντέλο;

Πήγα πολύ καλά στο Λονδίνο, για αυτό και πέρασα πολύ χρόνο εκεί. Ήμουν και εγώ στο πρακτορείο Elite και μου ταίριαξε πολύ η πόλη. 

Ήταν συνέχεια πολύ έντονοι οι ρυθμοί και υπήρχε παντού το στοιχείο του diversity. Μετά βάζω τη Νέα Υόρκη και βέβαια την Αυστραλία, ένα μέρος που δεν συνηθίζουν να το επιλέγουν τα μοντέλα.

Σου έχει λείψει να έχεις μια εστία, ένα σταθερό σημείο αναφοράς;

Στο Λος Άντζελες δημιούργησα μια εστία. Εκεί που είχα συνηθίσει να κάνω πολλά ταξίδια, να βρίσκομαι σε διαφορετικό σπίτι κάθε χρονιά ή ακόμα και κάθε μήνα στο Λος Άντζελες έμεινα για έξι χρόνια στο ίδιο διαμέρισμα, το οποίο νοικιάζω ακόμη. 

Αυτό για εμένα είναι γεγονός. Απλώς πάντα μου έλειπαν τα ταξίδια. Αν για τέσσερις μήνες δεν είχα πάει κάπου, ένιωθα ότι κάτι λείπει στη ζωή μου.

Γιατί στο Λος Άντζελες;

Όταν πρωτοπήγα για δουλειά, δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά αργότερα το είδα με άλλη ματιά. Δεν είμαι απόλυτος άνθρωπος, ξέρω ότι πολλά αλλάζουν. Έτσι άλλαξε και αυτό. Πάλι με ένα δυνατό γραφείο και με πολλή δουλειά το είδα με νέα μάτια. Είχα και συγγενείς στην πόλη οπότε ήταν κι αυτό ένα ακόμα πλεονέκτημα, Και πάλι έφευγα από μια κατάσταση χωρισμού και ήθελα να γυρίσω μια νέα σελίδα στη ζωή μου.

Και τώρα γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;

Ξεκάθαρα για το GNTM. Δεν υπήρχε άλλος λόγος που αποφάσισα μέσα σε μια εβδομάδα να μαζέψω μια βαλίτσα και να φύγω από το Λος Άντζελες. Ήταν μια πολύ όμορφη και τιμητική πρόταση για μένα. Ήθελα να το δοκιμάσω. Βέβαια, ως κλασσική Ισμήνη, το συζήτησα πολύ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε κυκλοφόρησε η φήμη ότι δεν θα είσαι στο επόμενο GNTM.

Είναι ακριβώς αυτό που λες. Φήμη. Ακόμα δεν έχω συζητήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Εφόσον όμως υπάρξει συνέχεια στο GNTM θα ήθελα να συνεχίσω με μεγάλη χαρά.

Φωτογραφίες για το Gala: Κέλλυ Φίλιου

epirusblog.gr
5 of 5
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η ζωή στο Los Angeles, η καριέρα στο εξωτερικό και οι φήμες ότι δεν θα είναι στο επόμενο GNTM
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7243225805924053604
item