Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Το νέο ειδύλλιο του Hollywood μόλις αποκαλύφθηκε από τους παπαράτσι. 

Θυμάστε τις αφιερώσεις που έκανε ο Kayne West στην σύζυγό του Kim Kardashian για να γυρίσει στην αγκαλιά του και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους; Τώρα πια είναι αργά. 

Ειδικά μετά την τελεσίδικη απόφαση της να του στείλει τα επίσημα χαρτιά του διαζυγίου τους και να συνεχίσει αμέριμνη τη ζωή της, ο γνωστός ράπερ το πήρε απόφαση και λίγο πριν γίνει και επίσημα εργένης, ξεκίνησε τα πρώτα ραντεβού με την ηθοποιό Julia Fox. 

Σύμφωνα με την pagesix πρόκειται για μία νέα γνωριμία ολίγων μόλις 24ωρων. Η οποία ξεκίνησε εντελώς τυχαία με μια γνωριμία μέσω κοινών τους φίλων. 

Το πρώτο τους ραντεβού δόθηκε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά και ήταν μάλλον αυτό που λέμε...αναγνωριστικό. 

Δεν πέρασαν όμως παρά μόνο λίγες ώρες και οι παπαράτσι τους εντόπισαν να βγαίνουν ξανά για φαγητό σε ένα πασίγνωστο εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας, όπου οι θαμώνες τους είδαν να διασκεδάζουν. 

Πηγές που επικαλούνται οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν την είδηση, αναφέρουν πως φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως...τα πνεύματα τους επικοινωνούν, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά.

H 32χρονη ηθοποιός Julia Fox έγινε γνωστή στους κύκλους του Hollywood όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Uncut Gems. 

'Εχει ιταλικές ρίζες, μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη και πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, είχε δοκιμάσει την τύχη της και ως στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας, αλλά και στο modeling ποζάροντας για το περιοδικό Playboy. 

Πριν από τρία χρόνια είχε παντρευτεί τον πιλότο Peter Artemiev και μόλις τον Φεβρουάριο απέκτησαν το γιό τους.

Λίγους όμως μήνες μετά, χώρισαν επεισοδιακά και μάλιστα η Fox υπονόησε ότι μαζί με την φυγή του την άφησε και οικονομικά μετέωρη. 

Πάντως ορισμένοι είναι ακόμη επιφυλακτικοί με αυτή τη νέα γνωριμία του Kayne West γιατί είναι σίγουροι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian που υπήρξε ο έρωτας της ζωής του. 

'Αλλωστε το τελευταίο διάστημα είχε αγοράσει και σπίτι απέναντι από το δικό της, με την αιτιολογία πως θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στα παιδιά τους. 

Photo credits Associated Press


















































epirusblog.gr
5 of 5
Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 774277965116961202
item