Πρέβεζα: Με jet ski έφτασε ο Άγιος Βασίλης του Μονολιθίου – Μοίρασε δεκάδες δώρα σε παιδιά – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή άφιξη

Όλο εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Άγιος Βασίλης του Μονολιθίου.

Φέτος έφτασε με jet ski συνοδευόμενος από ναυαγοσώστες της  Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας seasafe.

Ο Άγιος Βασίλης του Μονολιθίου (κατά κόσμο Αντώνης Πάσχος), πιστός στο ραντεβού του, έκανε και φέτος εντυπωσιακή εμφάνιση στην μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης.

Λίγες ώρες πριν μας αφήσει το 2021 εμφανίστηκε στην παραλία του Μονολιθίου, επιλέγοντας μια ηλιόλουστη μέρα και με σκοπό να χαρίσει χαμόγελα και να μοιράσει τις ευχές του σε όλη την Πρέβεζα και όχι μόνο.

Η μέρα ήταν ιδανική και το γεγονός πως πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την παραλία για την μεσημεριανή τους βόλτα ευνόησε τα σχέδια του Άγιου Βασίλη του Μονολιθίου, ο οποίος ήταν γεμάτος με δώρα.

Κάνοντας μερικές βόλτες στην θάλασσα με το jet ski μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών, τα οποία έτρεξαν από κάθε μεριά της παραλίας, στο σημείο όπου εκείνος βγήκε στην ακτή.

Με την μουσική συνοδεία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας που βρέθηκαν στο Μονολίθι, ο Άγιος Βασίλης βγαίνοντας στην παραλία μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς του φίλους που εντυπωσιάστηκαν από την αυτή την απρόσμενη συνάντηση.

Στη συνέχεια μοίρασε δώρα, που προσέφερε το Βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΙΝΟ στην Πρέβεζα, καθώς και γλυκίσματα σε περισσότερα από τριάντα μικρά παιδιά που έτρεξαν δίπλα του.

Ο Άγιος Βασίλης αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία, σε όλους τους Πρεβεζάνους, αποχαιρέτησε μικρούς και μεγάλους και ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά για την επόμενη χρονιά στην ίδια παραλία.

 

Κάτι άλλωστε που κάνει εδώ και έξι χρόνια.

Ευχήθηκε τέλος να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση και του χρόνου, όπως είπε, θα ενημερώσει όλα τα παιδιά για την μέρα που θα φτάσει στην αγαπημένη του παραλία, το Μονολίθι.

Στην εμφάνιση του Άγιου Βασίλη του Μονολιθίου, που χωρίς αυτούς δεν θα πραγματοποιούνταν, συμμετείχαν με μεγάλη χαρά οι:

 

Ναυαγοσωστική Ακαδημία SEASAFE https://seasafe.gr/

Πηγή: prevezanews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με jet ski έφτασε ο Άγιος Βασίλης του Μονολιθίου – Μοίρασε δεκάδες δώρα σε παιδιά – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 420266094541835728
item