Ελισάβετ Σπανού: Ξεφτίλισε Κουρεντή και Παναγιωτακοπούλου στο Instagram - «Γελάει ο κόσμος»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελισάβετ Σπανού θέλησε να σχολιάσει το φιλί που έδωσε η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη καθώς και τη στάση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο συμβούλιο.

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν από τις πρώτες που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με το φλερτ της Μυριέλλας και δε δίστασε να το δείξει, ενώ σε δηλώσεις που έχει κάνει από την μέρα της αποχώρησής της και μετά έχει «αδειάσει» την ηθοποιό για τη στάση της.

Οι αναρτήσεις της Ελσιάβετ Σπανού για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Μυριέλλα Κουρεντή

«Καλέ όχι! Προς θεού! Το κορίτσι είπε είναι πλατωνική η σχέση. Γελάει ο κόσμος», έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε.

Ελισάβετ Σπανού Survivor 5

Αμέσως μετά έκανε μία ακόμα ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Πιο πολύ με στενοχωρεί ότι η Ναυσικά, την οποία έχω σε εκτίμηση, προσπαθεί να υποστηρίξει καταστάσεις που αντικειμενικά δεν κολακεύουν. 

Πόσο μάλλον αν υπάρχει και σχέση έξω».

Ελισάβετ Σπανού ανάρτηση Μυριέλλα

«Είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι...» - Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας

Στο χθεσινοβραδινό (09/01) επεισόδιο του «Survivor 5» ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ, μάλιστα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στην κάμερα. 

O καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης, μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/01) στο «Love it» και στην Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλερτ του κολλητού του.

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη έκανε λόγο για αμοιβαία έλξη και αποκάλυψε αν συζήτησε με τους γονείς του κολλητού του για το ειδύλλιο.

Ο Βασίλης είπε: «Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στην προετοιμασία. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Και συνέχισε λέγοντας για τους γονείς του αγρότη: «Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε. Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. 

Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Τον βλέπουν οι γονείς και οι συγγενείς του. Όλη η πόλη. 

Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται. Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον».

epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Σπανού: Ξεφτίλισε Κουρεντή και Παναγιωτακοπούλου στο Instagram - «Γελάει ο κόσμος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8423970195286708527
item