Έλενα Τσαγκρινού: Το δυνατό μήνυμα στο instagram που έστειλε στους followers της

Το μεσημέρι της Κυριακής 2/1 η Έλενα Τσαγκρινού θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό καθώς έστειλε το δικό της μήνυμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακμή. 

Ωστόσο, η ίδια παραμένει μια κούκλα ενώ δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έδειξε τα φίλτρα που χρησιμοποιεί για να εξαφανίσει τα σημάδια από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ενώ από την άλλη, ανέφερε στους followers της να έχουν πάντα αυτοπεποίθηση.

«H ακμή καμιά φορά μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο όμορφοι 2022 έλα και πάρε μαζί σου την #acne! Πριν ή μετά, φίλτρο ή χωρίς, ρετούς ή όχι , σημασία έχει τι θες εσύ … Παίξε με τα ρετρό φίλτρα όπως εγώ εδώ και αμέσως χωρίς smooth δε θα φαίνονται τόσο στις φώτος σου.

Όμως η ακμή δεν είναι ο λόγος να μην έχουμε αυτοπεποίθηση… Ακόμα και εκεί βρίσκεται η ομορφιά.. Είναι δύσκολο επιλέξεις να ποστάρεις χωρίς ρετούς τις φωτογραφίες μερικές φορές αλλά είναι πραγματικό και όμορφο»

Το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή το El Diablo η Έλενα Τσαγκρινού

Το νέο παγκόσμιο deal που έκλεισε η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύφθηκε , λίγες μέρες μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision με το «El Diablo».

Συγκεκριμένα, η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι πρόκειται να προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι μέσα σε πέντε ημέρες, το music video του El Diablo ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία, ενώ τα official videos του στο YouTube (music video, εμφανίσεις στην Eurovision) έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια views.

Επίσης, το τραγούδι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, καθώς και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams και η φωτογραφία της είχε εμφανιστεί και στους New York Times.

Η Έλενα Τσαγκρινού αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Έλενα Τσαγκρινού το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Τσαγκρινού: Το δυνατό μήνυμα στο instagram που έστειλε στους followers της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5010727433263681258
item