«I am Georgina»: Η ζωή της Georgina Rodriguez από τις φτωχογειτονιές της Ουέσκα στην αγκαλιά του Cristiano Ronaldo

Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη στο Netflix το νέο ριάλιτι της πλατφόρμας με τη 27χρονη σύντροφο του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, «I am Georgina».

Στο ριάλιτι «I am Georgina», η Georgina Rodriguez μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην επαρχία της Ουέσκα, για τον έρωτά της με τον Πορτογάλο άσο, τα παιδιά του αλλά και την ονειρεμένη ζωή που ζει στο πλευρό του.

Γεννημένη στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας με ρίζες από την Αργεντινή, η Georgina Rodriguez ήρθε αντιμέτωπη από νωρίς με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς ο πατέρας της Jorge Rodriguez είχε συνεχείς περιπέτειες με τον νόμο. 

Η Georgina Rodriguez σε ηλικία 18 χρονών, μετακόμισε στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της. Εκεί σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Έπειτα εγκαταστάθηκε στην Μαδρίτη, όπου και εργάστηκε ως πωλήτρια στον ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής Gucci. Εκεί έμελε να γνωρίσει τον Cristiano Ronaldo και η ζωή της θα άλλαζε μια για πάντα.

«Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα.

Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω... πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν», θα πει στο ντοκιμαντέρ του Netfix η Georgina Rodriguez. 

Στη συνέχεια μίλησε για το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαινε να την πάρει από την δουλειά της ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ερχόταν να με πάρει από την δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti. Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους και είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο».

Η Georgina Rodriguez περιέγραψε και την πρώτη ημέρα στο σπίτι του Ronaldo: «Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Κριστιάνο, χάθηκα ψάχνοντας την κουζίνα. 

Μερικές φορές χρειαζόμουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψω στο καθιστικό επειδή δεν ήξερα το δρόμο. Ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι του. Μου πήρε έξι μήνες μέχρι να καταλάβω πού βρίσκονταν όλα τα δωμάτια και πώς ήταν η διαρρύθμιση του σπιτιού».

Τον Νοέμβριο του ίδιου μήνα οι δυο τους ταξίδεψαν στη Disneyland της Γαλλίας, με τις φωτογραφίες με τον μεταμφιεσμένο Cristiano Ronaldo να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Έκτοτε παραμένουν αχώριστοι, έχοντας αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, 2 ετών ενώ ο Cristiano Ronaldo έχει ήδη ένα γιο 9 ετών, τον Cristiano τζούνιορ, καθώς δύο δίδυμα (την Εύα και τον Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύσσωμη η οικογένεια του Cristiano Ronaldo, παρακολούθηε το βράδυ της Πέμπτης την πρεμιέρα του ρίαλιτι της Georgina, με το Burj Khalifa να προβάλει την αφίσα του νέου ριάλιτι του Netflix.

epirusblog.gr
5 of 5
«I am Georgina»: Η ζωή της Georgina Rodriguez από τις φτωχογειτονιές της Ουέσκα στην αγκαλιά του Cristiano Ronaldo
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6462338187314279257
item