Cameron Diaz-Benji Madden: Γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου- Η τρυφερή αφιέρωση (photos)

O μουσικός δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό μήνυμα στο Instagram με αφορμή την έβδομη επέτειο γάμου με τη σύζυγό του.

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden γιόρτασαν επτά χρόνια γάμου και παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η 49χρονη ηθοποιός που έκανε αίσθηση ως Νάταλι Κουκ στους «Άγγελους του Τσάρλι» και ο 42χρονος μουσικός έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την δίχρονη Raddix, στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να διατηρούν τις ιδιωτικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν ποζάρουν μαζί στα social media. Ο μουσικός έχει κατά καιρούς ποστάρει φωτογραφίες με την σύζυγό του, δείχνοντάς μας πώς περνούν την καθημερινότητά τους.

Diaz και Μadden γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου

 Ο Benji Madden δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, θέλοντας να δείξει την αγάπη του προς το άλλο του μισό. 

Ο μουσικός ευχαρίστησε την Cameron που του χάρισε την οικογένεια των ονείρων του και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να μπορούσαν να κάνουν τον χρόνο «να πηγαίνει πιο αργά» γιατί «η ζωή κυλά γρήγορα στον δρόμο της ευτυχίας».

diaz madden6

«Σήμερα 7 χρόνια παντρεμένος. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή. Ευτυχισμένη, ειρηνική, συνεπής, πιστή και άνευ όρων, γεμάτη πάθος και βάθος. 

Το να το περιγράφω ως μήνα του μέλιτος δεν αρκεί. 

Η πραγματική ζωή. Η μόνη πραγματική πρόκληση είναι να κάνουμε τον χρόνο να κυλά πιο αργά γιατί η ζωή κυλά γρήγορα στον δρόμο της ευτυχίας, Θα είσαι για πάντα το σπίτι μου @camerondiaz Χρόνια πολλά σ'αγαπώ!», έγραψε ο Benji Madden.

Ποιος είναι ο Benji Madden

Ο Benji Madden ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 1996 όταν μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, Joel αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του ροκ μπάντα, την οποία ονόμασε «Good Charlotte». 

Παράλληλα με το group, ο Benji και ο Joel έγραφαν και έκαναν παραγωγή για άλλους καλλιτέχνες ανάμεσά τους η Hilary Duff.

Η γνωριμία με την Cameron Diaz

Η Cameron Diaz γνώρισε τον Benji Madden μέσω της Nicole Richie, η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του Benji, Joel. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και λίγο αργότερα το 2019 καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την μονάκριβη κόρη τους Raddix. 

Η Cameron Diaz δεν ονειρευόταν ποτέ το γάμο και τη μητρότητα ωστόσο αναθεώρησε χάρη στο σύζυγό της. Σήμερα η ηθοποιός ζει μια υπέροχη ζωή που δεν είχε ονειρευτεί ποτέ και δεν την αλλάζει με τίποτα.

Πηγή κεντρικής: @benjaminmadden

cameron



































































































epirusblog.gr
5 of 5
Cameron Diaz-Benji Madden: Γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου- Η τρυφερή αφιέρωση (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7212494755937036668
item