«Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά» - Οι δύο απώλειες που "τσάκισαν" τη Φαίη Μαυραγάνη

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη στο Τηλέραμα, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια δύο μελών της οικογένειάς της, του αδερφού της και του πατέρα της, κάτι που όπως εξήγησε ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί ως παιδί.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βίωσε μία ακόμα μεγάλη απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η εξομολόγηση της Φαίης Μαυραγάνη

«Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά. Ήταν η απώλεια του αδελφού μου και του πατέρα μου. Από μικρή δεν μπορούσα να αποδεχτώ τον θάνατο. Ήμουν παιδί με προβληματισμούς και αγωνία πάνω σε αυτό το θέμα. 

Έχοντας μάλιστα μεγαλώσει σε χωριό, όπου μοιράζονται από σπίτι σε σπίτι το κακό και το πένθος, με πόρτες ανοιχτές, ήταν μεγάλη η πίεση για ένα παιδί σαν εμένα. Και ως ενήλικη αρνήθηκα να αποδεχτώ την απώλεια.

Αγαπώ την δουλειά μου την οποία κυνήγησα πολύ. Όταν δεν έχεις στηρίγματα, αν σταθείς τυχερός και βρεις πέρασμα να αρχίσεις, μόνο με πολλή δουλειά θα μπορέσεις να σταθείς.

Φαίη Μαυραγάνη απώλειες

Είχα πάντα ενθουσιασμό για τη δημοσιογραφία. Απ' όταν σκέφτηκα να την ακολουθήσω, όταν βρέθηκα στη Σχολή Δημοσιογραφίας, όταν άρχισα να δουλεύω για πρώτη φορά στην ΕΡΤ και όταν βρέθηκα στον ΑΝΤΙ. 

Αληθινό ενθουσιασμό και δίψα πάντα. Να είμαι μέσα στο συμβάν, στη φωτιά, στον σεισμό, στην πλημμύρα. 

Να πετάς με ελικόπτερα τη μία μέρα και την άλλη να είσαι στη Βουλή. Μετά σε ένα ναυάγιο και μετά ενώπιον ιστορικών στιγμών, όπως όταν νοσηλευόταν στο Ωνάσειο ο Ανδρέας Παπαν- δρέου, όπου έμεινα στην τέντα επί τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Μαυραγάνη.

Στήριγμα της Φαίης Μαυραγάνη ο σύζυγός της Νίκος Μάνεσης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη, μίλησε για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Νίκο Μάνεση και για την κοινή τηλεοπτική τους πορεία, ενώ τον ευχαρίστησε που έχει μπει στη ζωή της.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, μίλησε στο 7 Μέρες TV και αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και στο γεγονός ότι έχει βιώσει πολλές φορές παρενόχληση στον χώρο.

Είναι σοκαριστικό ότι έχεις βιώσει τέσσερις φορές παρενόχληση.

Δε νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι –πιθανώς και άνδρες όχι μόνο γυναίκες- που κάποια στιγμή στην πορεία της επαγγελματικής τους ζωής δεν έχουν νιώσει κάποιου τέτοιου είδους πίεση από κάποιο ανώτερο ιεραρχικά. 

Οπότε πια αυτή η κουβέντα νομίζω ότι δεν έχει και νόημα με την έννοια ότι λίγο ως πολύ ο περισσότερος κόσμος στην επαγγελματική του ζωή το έχει βιώσει.

Είχες όμως το σθένος και την προσωπικότητα να αντιταχθείς σε όλο αυτό με τεράστια αξιοπρέπεια και να πας παρακάτω χωρίς να δώσεις παραπάνω σημασία.

Ο καθένας χαράζει ένα στόχο και πορεύεται –όχι εύκολα πολλές φορές-βάσει του χαρακτήρα του και των αξιών του πορεύεται. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που συναντά κανείς νομίζω ότι κάποια στιγμή με σκληρή δουλειά και τύχη ανταμείβεται.

Φαίη Μαυραγάνη Νίκος Μάνεσης

Σε κάθε συνέντευξη σου παρατηρώ την αγάπη και το θαυμασμό που μιλάς για τον Νίκο Μάνεση. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για ένα ζευγάρι από το να εκφράζει ακόμη και δημόσια τα συναισθήματα του.

Η βασική τύχη δύο ανθρώπων είναι να πορεύονται όμορφα μαζί. Να βρει ο ένας τον ταίρι του στο πρόσωπο του άλλου. 


Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν προσπάθεια. Θέλει αγώνα και από τις δύο πλευρές για να κρατήσεις μία σχέση ζωντανή. Τίποτα δεν χαρίζεται και δεν αφήνεται στην τύχη. 


Έπειτα από δεκαεννιά χρόνια κοινής ζωής έχω όλους τους λόγους της γης να ευχαριστώ το Νίκο που υπάρχει στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός αυτό το δώρο.

epirusblog.gr
5 of 5
«Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά» - Οι δύο απώλειες που "τσάκισαν" τη Φαίη Μαυραγάνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6784652609572336702
item