Η Τόνια Σωτηροπουλου μας δείχνει πώς να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν το πρωί

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των περισσότερων γυναικών και δικαίως. Με ένα κόκκινο κραγιόν οι περισσότερες γυναίκες καταφέρνουν να είναι κομψές και να φαίνονται άκρως θηλυκές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Τόνια Σωτηροπούλου, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στο κέντρο της πόλης, φορώντας το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αυτή την εμφάνιση μας αποδεικνύει πως μπορούμε να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν και το πρωί χωρίς να είναι too much.

Δεν χρειάζονται υπερβολές, μία ομοιόμορφη βάση στο πρόσωπο, η οποία μπορεί να γίνει με μία BB ή CC cream και όχι απαραίτητα με foundation, ρουζ στα ζυγωματικά για να ισοροπήσει με το υπόλοιπο look στο πρόσωπο και φυσικά μάσκαρα για να έχει ένταση το βλέμμα και να μην είναι όπως λέμε flat.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προτιμήσουμε για τα πρωινά looks, αυτή είναι η υφή του κραγιόν. Είναι προτιμότερο για τα πρωινά looks, να προτιμάμε matte κραγιόν χωρίς γυαλάδες και shimmer.

Αντιθέτως ένα κόκκινο κραγιόν, με matte υφή ή απλά ένα ενυδατικό που έχει μία διακριτική λάμψη είναι ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις και μπορεί άνετα να σταθεί μόνο του, χωρίς υπερβολές στο υπόλοιπο πρόσωπο.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Τόνια Σωτηροπουλου μας δείχνει πώς να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν το πρωί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9058448811698262110

Τα καλύτερα

item