Πάολα: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η 39χρονη λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ!, οι δυο τους έχουν έρθει κοντά τους τελευταίους μήνες. 

Μάλιστα από τότε που η Πάολα διέκοψε τις εμφανίσεις της στην Πύλη Α της Θεσσαλονίκης –λόγω των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της Covid-19– βρίσκεται στην Κρήτη, στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μαζί πέρασαν και τον Αύγουστο – μάλιστα, έδωσαν το «παρών» σε βάφτιση στη Λίμνη Αγιάς, κοντά στα Χανιά. Στην παρέα τους ήταν και ο Κρητικός τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης αλλά και ο Μιχάλης Κυριακάκης. Κάτω: Το ζευγάρι μαζί με κοινό τους φίλο στο café-bar που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην Παραλιακή του Ρεθύμνου

Ο Λάζαρος Βαφειάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρουν με νόημα στο περιοδικό ότι πρόκειται για μια σχέση που έχει όλες τις βάσεις για να αντέξει στον χρόνο καθώς πρόκειται για δυο ανθρώπους που ταιριάζουν πραγματικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Πάολα: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4099692646965829300
item