Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πιστεύω έχω βρει τη γυναίκα της ζωής μου»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στη Γιολάντα Ελευθεριάδου και το Open Weekend για το ποδόσφαιρο, αλλά και τη σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όπως αποκάλυψε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αν δεν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, θα γινόταν αρχιτέκτονας ή ψυχολόγος.

«Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος, όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. 

Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο, πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια» ανέφερε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τις σχέσεις.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. 

Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και ταιριάξεις, και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός».

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, εξομολογήθηκε ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. 

Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα».

epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πιστεύω έχω βρει τη γυναίκα της ζωής μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6997181541529319402
item