Πρέβεζα: Σοβαρά ζητήματα για την επένδυση στις πρώην κατασκηνώσεις της Λούτσας, θέτει ο Φώτης Νάκιας

Σοβαρά ζητήματα για την επένδυση στις πρώην κατασκηνώσεις της Λούτσας, θέτει ο Φώτης Νάκιας 

Στην επιστολή του ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ αναφέρει τα εξής:

O Δήμος Πάργας στις 06 Σεπτεμβρίου 2021 προχώρησε σε πλειοδοτική, φανερή  και προφορική δημοπρασία για το ακίνητο έκτασης 40.172,24 τ.μ. στην θέση «Κλιμάτι» Τ.Κ. Λούτσας (πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ). 

Όπως είναι γνωστό πλειοδότρια εταιρεία αναδείχτηκε η BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVISES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Η εταιρεία προσέφερε το ποσό των 330.000 ευρώ ως ετήσιο μίσθωμα. 

Επίσης, έχει συνταχθεί το υπ’ αριθμ. 1/06-09-2021 πρακτικό  διενέργειας δημοπρασίας το οποίο  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πάργας ενέκρινε στην συνεδρίαση της στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους της διακήρυξης η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 40 χρόνια από την παρέλευση 10ημέρου από την ημερομηνία κοινοποίησης στον τελευταίο πλειοδότη-εκμισθωτή της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί εγκρίσεως του αποτελέσματος της δημοπρασίας οπότε θεωρείται η σύμβαση οριστικά καταρτισθείσα.

Δυστυχώς, η μόνιμη απάντηση του Δημάρχου στα συνεχή  ερωτήματά  μας γιατί δεν υπογράφεται η σύμβαση (ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!!!) και παράλληλα ο Δήμος Πάργας χάνει έσοδα περίπου 1.000 ευρώ καθημερινά ήταν:

«Η σύμβαση προχώρα και το θέμα το χειρίζεται η Νομική Υπηρεσία του Δήμου»

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!

Στις 17 Δεκεμβρίου 2021 υποβάλαμε αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με την παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων και της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάργας προκειμένου να ενημερωθούμε για:

1)      την πορεία της εκμίσθωσης του ακινήτου,

2)      τους λόγους που  δεν έχει ολοκληρωθεί η σύμβαση και

3) εάν έχει γίνει η επίδοση του πρακτικού έγκρισης της δημοπρασίας στον πλειοδότη.

Ο Δήμαρχος παρά τη δέσμευση του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ στο αίτημα μας σε αντίθεση με τον δικηγόρο του Δήμου Κ. Τάσση που με διαβαθμισμένο έγγραφο ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ στις 27 Δεκεμβρίου 2021 ενημέρωσε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τον υπογράφοντα για την πορεία της μίσθωσης.

Δεν θα αναφερθούμε, για ευνόητους λόγους  σε λεπτομέρειες του εγγράφου παρά  μόνο στην κατακλείδα της τελευταίας παραγράφου όπου απευθυνόμενος στην Οικονομική Επιτροπή μας καλεί να αποφασίσουμε για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Συνεπώς, καλούμε την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο να μην κωλυσιεργεί άλλο, να αφήσει κατά μέρος τις προσωπικές πολιτικές στρατηγικές και να κινηθεί άμεσα υπό την καθοδήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου Πάργας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ

ΝΑΚΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σοβαρά ζητήματα για την επένδυση στις πρώην κατασκηνώσεις της Λούτσας, θέτει ο Φώτης Νάκιας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1354282449408542250
item