Η αμήχανη στιγμή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Eυρυδίκη Βαλαβάνη φιλοξενήθηκε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής και ήρθε σε αμηχανία, όταν δέχτηκε μία έρωτηση από την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν της ζητήσει να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται στο φετινό Survivor, την ρώτησε αν υπήρχε φλετ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μόλις άκουσε την ερώτηση, έμεινε άφωνη...

«Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο που πέρασαν τα χρόνια; Επειδή το έβλεπα πολύ, θέλω να μου πεις αν με τον Ντάνο υπήρχε μία υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ; Πρώτη φορά το λέω. Σαν αίσθηση, αισθανόμουν κάπως σαν μία αναγνώριση. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω. Δεν είδα αγκαλιές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Όχι, όχι. Είχαμε μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να το πω, όταν έφυγαν όλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με στήριξε πολύ. Πάντα με πρόσεχε και με φρόντιζε. 

Μετά από 5,5 μήνες είναι λογικό» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ εκείνης και του πρώην παίκτη της στο Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Η αμήχανη στιγμή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Αγγελόπουλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5736413145263746781
item