Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η συνεργασία που ετοιμάζουν στο θέατρο

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην προκειμένη περίπτωση ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είναι κάτι παραπάνω από φανερός.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους και εδώ και καιρό δε διστάζουν να κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Όπως γράφει μάλιστα η εφημερίδα Espresso, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι δυο τους να συνεργαστούν και στο σανίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλο και πιο έντονα ακούγεται στα θεατρικά πηγαδάκια ότι πλησιάζει η ώρα που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης, θα σκηνοθετήσει στο θέατρο και μάλιστα σε μιούζικαλ, την αγαπημένη του.

Αν συμβεί αυτό δε θα είναι η πρώτη φορά για την τραγουδίστρια, καθώς κατά το παρελθόν η Δέσποινα Βανδή έχει ανέβει στη σκηνή δύο φορές σε μιούζικαλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να σκηνοθετήσει την τραγουδίστρια σε ένα μιούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Δέσποινα Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον κορονοϊό βρέθηκε στο θέατρο του καλού της για να δει τις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια», δείχνοντας έτσι έμπρακτα πόσο είναι δίπλα του σε αυτό το νέο σκηνοθετικό του βήμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η συνεργασία που ετοιμάζουν στο θέατρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7868820815785010904
item