Ευγενία Σαμαρά: «Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη μου»

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τον Σασμό όπου πρωταγωνιστεί αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Σασμός σημαίνει συμφιλίωση και για μένα σημαίνει συμφιλίωση πρώτα με τον εαυτό μου. Και αυτή η δουλειά δεν θα σταματήσει, είναι ένα ταξίδι που γίνεται εφ' όρου ζωής. 

Το να βρεις τον τρόπο να αποδεχθείς τον εαυτό σου θα σε κάνει να πορευτείς λίγο πέρα από αυτά που σου «φορέθηκαν» -γιατί έτσι μεγάλωσες, γιατί αυτούς τους γονείς είχες- και να χαράξεις τη δική σου πορεία. 

Αγάπη και αποδοχή λοιπόν στον εαυτό μου. Αυτή τη συμφιλίωση έχω κάνει και πάει καλά...

Ήμουν από τα κορίτσια που από τα 6 τους έλεγαν «θέλω να γίνω ηθοποιός!» Είχα την τύχη να είμαι σε ένα σχολείο που είχε πολύ ανεπτυγμένο το κομμάτι των Τεχνών, οπότε έπαιζα θέατρο από την Α' Δημοτικού. Κάπου στη Γ’ Λυκείου άλλαξα γνώμη. 

Φοβήθηκα μήπως ως ηθοποιός δεν έχω σιγουριά στο μέλλον, οπότε φοίτησα στο πρώτο έτος της Γεωπονικής, αλλά τελειώνοντας τη χρονιά είπα «όχι» και συνέχισα με το θέατρο.

Περίμενα ότι ο Σασμός θα πάει καλά ως δουλειά και θα αγαπηθεί, αλλά πραγματικά δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία!

Γνωρίσαμε τη Στέλλα (σ.σ. τον ρόλο που υποδύεται) ως κοπέλα του Αστέρη, αλλά εκείνος ερωτεύτηκε κάποιο άλλη, οπότε η Στέλλα τον χώρισε, χωρίς να το θέλει κιόλας. 

Τώρα έχει γνωρίσει έναν άλλο άνθρωπο και κάπως θα πάει αυτό... θα πάει καλά; Για να δούμε! θα ήθελα αυτό το κορίτσι να ευτυχήσει, όπως όλοι οι ηθοποιοί για τον ρόλο τους.

Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη μου. Είναι προτεραιότητα μου και θα είναι για πάντα. Έχω μια σταθερή σχέση τα τελευταία επτά χρόνια (σ.σ. με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη)

Πηγή: ΟΚ

epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Σαμαρά: «Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4104086988489835662
item