Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι αλλάζει στην σχέση τους (φώτο)

Ένα από τα διασημότερα και ομορφότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι αυτό του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ με την σχέση τους να αναμένεται να αλλάξει «σελίδα» καθώς όπως προκύπτει από την άλλη πλευρά του  Ατλαντικού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στο Entertainment Tonight, τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους που ο ηθοποιός σκέφτεται να κάνει νωρίτερα την πρόταση που είχε στο μυαλό του.

Αν και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν το μεταξύ τους κλίμα πιο ψυχρό μετά την συνέντευξη που έδωσε ο Μπεν Άφλεκ και ανέφερε πως «αν ήταν ακόμα με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, θα ήταν ακόμα αλκοολικός», η πηγή τους τα διαψεύδει.

«Η συνέντευξη που έδωσε ο Μπεν στον Χάουανρντ Στερν δεν τους έκανε κακό. 

Καταλαβαίνουν ότι καμιά φορά γίνονται τέτοια πράγματα στα δημόσια πρόσωπα. Και τα λόγια παρεξηγούνται συχνά», είπε.

Στην συνέχεια εξήγησε πως η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει και αυτό έκανε και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

«Είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Τζεν τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη την σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. 

Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν», αναφέρει.

epirusblog.gr
5 of 5
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι αλλάζει στην σχέση τους (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7075735101440948314
item