Ερωτευμένος ο Δημήτρης Παππάς – Δείτε με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι

την αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου βρίσκονται η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς.

Η μελαχρινή ηθοποιός, που αρχικά το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model» για να την απολαύσει αργότερα σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, και ο 36χρονος επιχειρηματίας, γιος της ηθοποιού Χριστίνας Παππά, είναι ζευγάρι από τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και δεν άργησαν να διαπιστώσουν πόσο ωραία περνούν μαζί. Αυτές τις μέρες ειδικά περνούν ακόμη πιο όμορφα, αφού βρίσκονται παρέα στην πόλη του φωτός και του έρωτα, στο ονειρεμένο Παρίσι.

Και παρότι δεν είχαν σκοπό ν’ αποκαλύψουν ακόμη τον πολύ φρέσκο έρωτά τους, τελικά τους «πρόδωσαν» οι αναρτήσεις τους από το ίδιο μέρος. 

Μπορεί αρχικά να απέφυγαν να ποστάρουν στο Instagram κοινά στιγμιότυπα από την πρώτη τους εξόρμηση, ωστόσο μόλις αντιλήφθηκαν ότι το ρομαντικό μυστικό τους διέρρευσε, η Αννα έκανε την πρώτη κίνηση ποστάροντας μια κοινή εικόνα τους την ώρα που κατεβαίνουν μια σκάλα και κρατιούνται χέρι χέρι. 

Στο «κλικ» είναι γυρισμένοι με την πλάτη στον φακό, αλλά… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Για την ιστορία, τα πρώτα χρόνια στη ζωή της Αννας Ραφαέλας Μπεζάν, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, ήταν πολύ δύσκολα. 

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, η μητέρα της την εγκατέλειψε στο μαιευτήριο και ο πατέρας της, που έμεινε πίσω υποτίθεται για να τη φροντίσει, τη χτυπούσε χωρίς λόγο.

Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να του κάνει μήνυση στα 12 χρόνια της και να επιλέξει να περάσει το κατώφλι του ορφανοτροφείου, παρά να συνεχίσει να μένει μαζί του.Mpezan dimitris papas zevgari

epirusblog.gr
5 of 5
την αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου βρίσκονται η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς .
Ερωτευμένος ο Δημήτρης Παππάς – Δείτε με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
την αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου βρίσκονται η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς .
show biz 585854313328741988
item