Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Φιλιά και αγκαλιές με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

Την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Marc Cojab.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ερωτική μετανάστρια, μετακομίζοντας στο Μεξικό για τον αρχιτέκτονα σύντροφό της, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τις ημέρες των γιορτών με την οικογένειά της.

«Ερωτεύτηκα και έφυγα. Έκανα μια νέα σχέση και ήρθα μόνιμα στο Μεξικό. Μου αρέσει να κάνω… τρέλες στη ζωή μου, αν και δεν ήμουν πάντα παρορμητική. 

Ζούμε μία φορά και ποτέ δεν ξέρεις τι και πώς μπορεί να σου συμβεί. Ο σύντροφός μου έχει καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία αλλά ζει εδώ στο Μεξικό», είχε αναφέρει η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και ο αγαπημένος της, Marc Cojab σε μία από τις εξόδους τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, οι δυο τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά ανάμεσά τους.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Φιλιά και αγκαλιές με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4595193946668469893
item