Αντύπας για την σύζυγό του: «Ακόμα έχουμε καψουροαγάπη»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» ήταν ο Αντύπας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του και την αγάπη που τους δένει.

Ο Αντύπας μίλησε με τρυφερό τρόπο για εκείνη ενώ περιέγραψε τη γνωριμία τους.

«Τα παιδία μου δεν τα πρόσεξα όπως τα εγγόνια μου, ήμουν με μία βαλίτσα στο χέρι και εξαφανιζόμουν. Όταν γύριζα έβλεπα πως με αντιμετώπιζαν αλλά είχα μία γυναίκα βράχο, τους έλεγε πολύ καλά λόγια. Γνωριστήκαμε όταν δούλευα, ήταν ένα τριαντάφυλλο που μου πέταξε και εγώ το έβαλα στο πέτο. 

Την παραξένευσε, εγώ όλα τα λουλούδια τα πέταγα στον κόσμο και το τριαντάφυλλό της δεν το πέταξα. Την είχα τσεκάρει βέβαια, 18 χρονών ήταν, μωράκι. Κράτησε αυτή η σχέση γιατί ο ένας διεκδικεί τον άλλον καθημερινά, δεν το έχουμε αφήσει αυτό να χαθεί, όταν το αφήσει αυτό να χαθεί χάνονται όλα πιστεύω.

Ακόμα έχουμε αυτή την καψουροαγάπη. Πάντα έρχεται μαζί μου στα μαγαζιά, κάθε βράδυ χειμώνα - καλοκαίρι. Κάποια βράδια δεν ήρθε, μου είπε ότι θέλει να μείνει σπίτι. Ένιωθα ένα κενό, και βέβαια μου έλειπε. Ήταν βράχος, ήταν ασπίδα μου, είμαι τυχερός γιατί ο γάμος είναι τύχη. 

Πριν από τη Στέλλα γύρισα, γι’ αυτό και ηρέμησα. Ήμουν ένας άνθρωπος και εγώ νέος, ήμουν από εδώ και από εκεί. Γνωριστήκαμε εκείνο το βράδυ και δεν χωρίσαμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντύπας.


 


epirusblog.gr
5 of 5
Αντύπας για την σύζυγό του: «Ακόμα έχουμε καψουροαγάπη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6571074065236513536
item