Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλές προς την αδερφή της ότι θα ακολουθήσει την νομική οδό αν συνεχίσει τις προσβολές

Νέα δικαστική διαμάχη περιμένει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις της αδερφής της, Τζέιμι Λιν, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της αυτοβιογραφίας με τίτλο «Things I Should Have Said».

Σύμφωνα με την επιστολή, που έστειλε η ποπ σταρ στην αδερφή της, γραμμένη από τον δικηγόρο της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς «πρέπει να πάψει να κάνει κατάχρηση του ονόματος της αδερφής της και να σταματήσει κάθε υποτιμητική αναφορά στην ίδια για την καμπάνια προώθησης του βιβλίου της».

Στην αυτοβιογραφία της, η μικρή αδερφή της Μπρίτνεϊ έχει χρησιμοποιήσει «εξωφρενικούς ισχυρισμούς», όπως υποστηρίζει ο Ρόζενγκαρτ, ώστε να παραπλανήσει το κοινό πως η Μπρίτνεϊ «την εκμεταλλεύτηκε με σκοπό το οικονομικό της κέρδος».

Η διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε από την συνέντευξη που παραχώρησε η Τζέιμι Λιν Σπίαρς στην εκπομπή Good Morning America, όπου χαρακτήρισε την τραγουδίστρια «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου».

Στις δηλώσεις απάντησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην αδερφή της μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. 

Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ' αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. 

Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!».

epirusblog.gr
5 of 5
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλές προς την αδερφή της ότι θα ακολουθήσει την νομική οδό αν συνεχίσει τις προσβολές
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8097789165288654204
item