Παγώνη: Να δει ο Λαζόπουλος τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να μου πει την άποψή του

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε στις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου καθώς την ενόχλησαν πολύ.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δε γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει», είπε ο ηθοποιός.

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» απάντησε στον Λάκη Λαζόπουλο φανερά ενοχλημένη.

«Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας. Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. 

Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε».

Και συνέχισε αναφερόμενη στη μετάλλαξη Όμικρον: «Το θέμα είναι ότι η Όμικρον μπορεί μετά τις 15-20 Ιανουαρίου να δώσει μια αποκλιμάκωση σταδιακά, ώστε να ελέγχει καλύτερα η κατάσταση και να ηρεμήσει ο πανικός που υπάρχει. 

Στις μονάδες ΜΕΘ μέχρι στιγμής έχουμε μόνο κρούσματα της Δέλτα. Εμείς θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό».epirusblog.gr
5 of 5
Παγώνη: Να δει ο Λαζόπουλος τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να μου πει την άποψή του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6728117343244067481
item