Ναταλία Δραγούμη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης μέσω Skype η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως νόσησε από κορωνοϊό και εκείνη και ο γιος της.

«Ο γιος μου βγαίνει σήμερα από την καραντίνα. Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε δύο θετικούς και δύο αρνητικούς, όποτε όλος αυτός ο σχεδιασμός στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν υπήρχε. 

Μαγείρεψε κάποια πράγματα ο άντρας μου και τρώγαμε χωριστά και μιλάγαμε σε βιντεοκλήση», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Κατόπιν πρόσθεσε:

«Εγώ δυσκολεύτηκα και πέρασα και από το νοσοκομείο. Ήμουν σε επαφή με την παθολόγο μου και μου είναι να φωνάξω έναν παθολόγο να με ακροαστεί. Φώναξα έναν γιατρό ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία. 

Μου είπε ότι επειδή βλέπει βρογχίτιδα, μου είπε να πάω να στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει γίνει πνευμονία. Καλέσαμε ασθενοφόρο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου φοβήθηκα πάρα πολύ, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα. Δεν νοσηλεύτηκα, γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα».epirusblog.gr
5 of 5
Ναταλία Δραγούμη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1489810100878715648

Τα καλύτερα

item