Α/ΓΕΕΘΑ : Αφήστε τα σκυλιά να σκούζουν…Εμείς τη δουλειά μας

Αποκαλύψεις από τον Βηματοδότη:

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι στο υπουργείο Άμυνας μετά βίας συγκρατούνται ώστε, να μην κάνουν δηλώσεις περί τουρκικών ισχυρισμών για το Καστελλόριζο.

Ακούν και βλέπουν και αυτοί την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων, συνιστούν ψυχραιμία, διαθέτουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα και παρακολουθούν με προσοχή τι ακριβώς συμβαίνει από την άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά για την τουρκική προσπάθεια εξαγωγής της κρίσης στα ελληνικά νησιά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τουρκική κυβέρνηση. Προκαλούν κρίση για εγχώρια κατανάλωση.

Στο ελληνικό Πεντάγωνο ακολουθείται η ατζέντα, της διαφύλαξης της εθνικής κυριαρχίας και της συνεκπαίδευσης με φίλια κράτη.

Άλλωστε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πολλές φορές έλεγε στους επιτελείς τους ότι «επαγρυπνούμε αλλά κοιτάζουμε και τη δική μας αποστολή.

Αφήστε τα σκυλιά να σκούζουν…! Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας». Λέει συγκεκριμένα. Ο στρατηγός που  μπορεί ανά πάσα στιγμή (όπως έκανε στο παρελθόν) να δώσει εντολή σε μια τετράδα F-4 να πετάξει χαμηλά πάνω από το Καστελλόριζο ……

Ή να δώσει εντολή σε κάποιο από τα αόρατα υποβρύχια που διαθέτει η χώρα μας να αναδυθεί στο λιμάνι του ακριτικού αυτού νησιού για την τόνωση του ηθικού των κατοίκων, οι οποίοι, να σημειώσω, υποδέχονται τέτοιες κινήσεις συνήθως με πανηγυρισμούς, αφού πάντοτε το ηθικό τους είναι υψηλό..

Σχόλιο: Από ότι μαθαίνουμε ο Αρχηγός δεν τον έχει σε τίποτα να τραβήξει και  καμιά ρίψη στο Καστελόριζο και να καταδυθεί στο βυθό της Μεγίστης

epirusblog.gr
5 of 5
Α/ΓΕΕΘΑ : Αφήστε τα σκυλιά να σκούζουν…Εμείς τη δουλειά μας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8536570796655619174

Τα καλύτερα

item