Βάσω Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό»

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 5/1 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Εριέττα Κούρκουλου κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε με τα νεογέννητα κουτάβια της.

«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. 

Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ θα απαντήσω” ας πούμε κι όταν το κατάλαβα, είπα “ωχ”» είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία, το δικό μου σκυλί. 

Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. 

Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος» συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε η Βάσω Λασκαράκηepirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5333231829031398186
item