Εκνευρίστηκε και δεν το έκρυψε - Καρέ καρέ η αντίδραση της Βανδή όταν είδε τον φωτογράφο σε δρόμο της Αθήνας

Είναι μια γυναίκα που χρόνια τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο. Ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαίδη ήρθε στο προσκήνιο η νέα της σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και φωτογράφοι - δημοσιογράφοι κάνουν "κρα" για να την πετύχουν οπουδήποτε!

Ο φωτογράφος, λοιπόν, του Youweekly.gr κατάφερε να εντοπίσει την Δέσποινα Βανδή το Σαββατοκύριακο σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας να απολαμβάνει τα ψώνια της και να τακτοποιεί τις δουλείες της.

Ντυμένη casual, με έναν καφέ στο χέρι την ώρα που εντόπισε την κάμερα απέναντί της να τραβάει κλικ φάνηκε πολύ δυσαρεστημένη. 

Όπως θα δείτε παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr σκύβει το κεφάλι, προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό της και χαμογελά... άβολα.

Η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να κρυφτεί από τον φωτογράφο

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Youweekly.gr

Δέσποινα Βανδή Βασιλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή νεύρα

Στην τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται να απευθύνει τον λόγο στον φωτογράφο λέγοντας του την ατάκα "σε παρακαλώ, μη". Και κάπου εκεί τα κλικς σταματάνε γιατί... σεβόμαστε.

Η Δέσποινα Βανδή συνήθως είναι πολύ προσιτή με τους δημοσιογράφους. Μάλλον εκείνη την ημέρα δεν είχε καλό mood, κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό...

Μεταξύ άλλων, επειδή ξέρουμε πως θα αναρωτηθείτε πως κρατάει αυτή την σιλουέτα στα 52 της χρόνια...!

epirusblog.gr
5 of 5
Εκνευρίστηκε και δεν το έκρυψε - Καρέ καρέ η αντίδραση της Βανδή όταν είδε τον φωτογράφο σε δρόμο της Αθήνας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8972005610359766838
item