Πρέβεζα: Ξεκινούν τη Δευτέρα και επίσημα οι εκπτώσεις ήδη η Πρέβεζα ετοιμάστηκε

Αρχίζουν τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις και η αγορά ευελπιστεί ότι παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που θέτει η μετάλλαξη Όμικρον, θα είναι σε θέση να λειτουργήσει ικανοποιητικά.

Ήδη στην αγορά της Πρέβεζας πολλά καταστήματα πωλούν τα προϊόντα τους σε φθηνότερες τιμές, ενώ δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που με ανακοινώσεις στις βιτρίνες τους προαναγγέλλουν προσφορές πριν από την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων.

Οι χειμωνιάτικες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα θα διαρκέσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια.

Οι έμποροι τοπικά δυστυχώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον τζίρο των καταστημάτων μέσα στις γιορτές, με την κίνηση όπως μας είπαν να ήταν υποτονική προς μέτρια.

Ο κόσμος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έκανε αγορές και εξόδους όμως ξόδεψε συγκρατημένα και με φειδώ τα χρήματα ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Οι τζίροι αυξήθηκαν σε σύγκριση με την προ εορτών περίοδο αλλά δεν στάθηκαν ικανοί να φέρουν αυξημένα έσοδα στα ταμεία των καταστηματαρχών.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεκινούν τη Δευτέρα και επίσημα οι εκπτώσεις ήδη η Πρέβεζα ετοιμάστηκε
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6222253537239082368
item