Σελίν Ντιόν: Ανησυχία για την τραγουδίστρια - Ακυρώνει ξανά συναυλίες της για λόγους υγείας

Ανησυχία για την τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν η οποία ανακοίνωσε την ακύρωση των υπόλοιπων 16 συναυλιών της παγκόσμιας περιοδείας της, λόγω επίμονων προβλημάτων υγείας.


Η Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν σε ανάρτησή της στα social media ανέφερε ότι αναρρώνει από «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς», που εμπόδιζαν την ικανότητά της να πραγματοποιήσει τα σόου της, σύμφωνα με μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε από τον επαληθευμένο λογαριασμό της στο Instagram το Σάββατο.

«Ήλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική και να ακολουθήσω το σχήμα που συνταγογράφησαν οι γιατροί μου», έγραψε η τραγουδίστρια όπου ανάρτησε την επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση των συναυλιών της με τις οποίες θα ολοκληρωνόταν η περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική.

Η Σελίν Ντιόν ανέβαλε την παραμονή της στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2021 ως αποτέλεσμα των σπασμών, λέγοντας εκείνη την εποχή ότι ήταν «τραυματισμένη». 

Οι υπόλοιπες παραστάσεις της Courage World Tour της είχαν προγραμματιστεί εκ νέου για να πραγματοποιηθούν από τις 9 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου του τρέχοντος έτους. 

Ωστόσο, έκτοτε αναβλήθηκαν ενώ η ιατρική της ομάδα αξιολογεί συνεχώς την κατάστασή της.

epirusblog.gr
5 of 5
Σελίν Ντιόν: Ανησυχία για την τραγουδίστρια - Ακυρώνει ξανά συναυλίες της για λόγους υγείας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3238496823647601694
item