Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Επίσημα δεσμευμένη είμαι και συναισθηματικά παραδομένη»

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη». 

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τα όνειρά της, μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια αλλά και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε επίσης το πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά να ασχολείται με την δουλειά που αγαπά. «Είναι ευλογία να κάνεις την δουλειά που αγαπάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις σπουδές της ηθοποιός είπε ότι έχει τελειώσει την Νομική αλλά πάντα ήξερε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν. 

Γι’ αυτό σπούδασε υποκριτική και δημοσιογραφία, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αποστηθίσει εύκολα τα λόγια των ρόλων της και γι’ αυτό κρατάει ειδικές σημειώσεις. 

Όσον αφορά στο σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Κατερίνα Γερονικολού εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ καλά μαζί και ότι προς το παρόν δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου.

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος.

Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. 

Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον.

Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. 

Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού και χτύπησε ξύλο τονίζοντας πως: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Επίσημα δεσμευμένη είμαι και συναισθηματικά παραδομένη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6115123217611863431
item