Η Τσουμελέκα «σφάζει με το γάντι» τον Γρηγόρη στη Φάρμα: Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ όπου είδαμε την ανακοίνωση με τον παίκτη που βγήκε αρχηγός στο σπίτι. Ωστόσο, η Αθανασία Τσουμελέκα φάνηκε να μην χάρηκε ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Έτσι, η ίδια «έσφαξε με το γάντι» την Αγγελική Ηλιάδη και τον σύντροφό της Γρηγόρη Αναστασιάδη η οποία αναδείχθηκε αρχηγός, στον Βασίλη και τον Αστρινό όπου δεν άφησε τίποτα για τίποτα ασχολίαστο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Έλα τώρα που με τόσα μπράτσα έχει πρόβλημα με την μέση του… Γιατί εμείς δεν κουβαλήσαμε; Έλα τώρα… Παιδιά, εγώ δεν μπορούσα να τρέξω σήμερα».

«Είναι η Αγγελική αυτή τη στιγμή αρχηγός και κάνει πως έχει πρόβλημα την πρώτη μέρα που είναι αρχηγός η γκόμενα του για το φαγητό; Έλα, έλα…»

«Δεν πήγε να πάρει νερά η Αγγελική και αντί να σηκωθεί ο μαλ@κ@ας να πάει να πάρει τα νερά από την Αγγελική… Πήγα εγώ να τα πάρω. Ρε πουλάκι μου, είναι γκόμενα του! 

Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα», συμπλήρωσε με νόημα η Αθανασία Τσουμελέκα για το φλερτ που έχει η Αγγελική Ηλιάδη.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Τσουμελέκα «σφάζει με το γάντι» τον Γρηγόρη στη Φάρμα: Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4373203602703561700
item