Πρέβεζα: Θετικός στον κορονοϊό ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Mε ιλιγγιώδεις ρυθμούς αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού σε όλη τη χώρα από την μετάλλαξη Όμικρον. Εκτόξευση κρουσμάτων σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ έχουμε και σε όλη την Ήπειρο και την Πρέβεζα.

Ειδικότερα στην Π.Ε Πρέβεζας λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου χρόνου μέχρι και χθες Δευτέρα καταγράφηκαν 409 νέα κρούσματα, ενώ θετικός στον κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Όπως αναφέρει μέσω των social media τα συμπτώματα του είναι πολύ ήπια και βρίσκεται σε καραντίνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα τονίζει ότι θα είναι συνεχώς "παρών" στις διεργασίες, με τηλεργασία και τηλεδιασκέψεις μέσω webex αλλά και στην άμεση ενημέρωση αιτημάτων Δημοτών μέσω Novoville.

Ο Δήμαρχος εύχεται σε όλους υγεία, ζητά να τηρούνται τα μέτρα ευλαβικά αλλά και καλεί να εμβολιαστούν ακόμα και οι τελευταίοι που απομένουν στον τόπο μας, καθώς ο πλήρης εμβολιασμός όπως σημειώνει είναι το Α και το Ω για την ήπια νόσηση που περνά.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Θετικός στον κορονοϊό ο Δήμαρχος Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5340602024535616307
item