Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «Ο Μέριλιν Μάνσον με βίασε ακόμα και μπροστά στην κάμερα»

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Μέριλιν Μάνσον, στο ντοκιμαντέρ Rising Phoenix, και αποκάλυψε πως «την έχει βιάσει και μπροστά στην κάμερα».

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, όλα ξεκίνησαν όταν ο εκκεντρικός καλλιτέχνης την έπεισε να συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Heart-Shaped Glass. Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιών σε σχήμα καρδιάς, η 19χρονη τότε Γουντ φαίνεται στο κλιπ να αγγίζει τον εαυτό της και να κάνει σεξ μαζί του, ενώ λούζονται με... αίμα. 

Η ιδέα του βίντεο κλιπ προερχόταν από την ταινία Lolita, όπου πρωταγωνιστούσε ένα ανήλικο κορίτσι με αυτό το όνομα. Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει στο παρελθόν για το κλιπ: «Προοριζόταν για κάποιον που έχει την αίσθηση του χιούμορ και θα καταλάβει ότι είναι μία σχέση εμπνευσμένη από τη Lolita».

Ωστόσο, αυτό που έκανε τελικά η ηθοποιός, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόταν αρχικά.

«Κάναμε πράγματα, για τα οποία δεν είχα ενημερωθεί ποτέ. Είχαμε συζητήσει για μία ψεύτικη ερωτική σκηνή, όμως όταν άνοιξαν οι κάμερες, εκείνος διείσδυσε κανονικά μέσα μου. Ήταν κάτι, για το οποίο εγώ δεν είχα συμφωνήσει. 

Το απόλυτο χάος. Δεν ένιωθα καμία ασφάλεια, δεν με πρόσεχε κανείς. Τα γυρίσματα του βίντεο ήταν μία τραυματική εμπειρία για εμένα», δήλωσε η ηθοποιός στο ντοκιμαντέρ Rising Phoenix.

Όπως περιγράφει αργότερα, ένιωθε αηδιασμένη από τον εαυτό της, σαν να είχε κάνει κάτι εξευτελιστικό, για το οποίο έπρεπε να ντρέπεται. «Καταλάβαινα ότι και το συνεργείο ένιωθε άβολα, όμως κανείς δεν ήξερε πώς να δράσει εκείνη την ώρα», πρόσθεσε.

Αν και η σχέση τους είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με την Ρέιτσελ Γουντ να τον χαρακτηρίζει «σωτήρα» της, τελικά, κατέληξε σε δικαστική διαμάχη. 

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, στην αρχή της γνωριμίας τους έβλεπε στο πρόσωπο του μετέπειτα βιαστή της «όλα αυτά που ήθελε η ίδια να βγάλει προς τα έξω, αλλά ντρεπόταν»

epirusblog.gr
5 of 5
Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «Ο Μέριλιν Μάνσον με βίασε ακόμα και μπροστά στην κάμερα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 219186459042912093
item