Πρέβεζα: Πρόσφερε τρόφιμα και ευχές στο Γηροκομείο Πρέβεζας από τον σύλλογο ΠΕΤΑΓΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΓΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ” προχώρησε σε μία πολύ ανθρώπινη και ευαίσθητη χειρονομία απέναντι σε συνανθρώπους μας, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που βρίσκονται στο γηροκομείο της Πρέβεζας.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Καραμανίδη, επισκέφτηκαν το πρώΐ του Σαββάτου το γηροκομείο και προσέφεραν τρόφιμα, λάδι, ημερολόγια του συλλόγου για το 2022 καθώς και ευχετήριες κάρτες με ευχές για υγεία και καλή χρονιά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΑΓΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ” Δημήτρης Καραμανίδης, πρόκειται για μία κίνηση κοινωνικού χαρακτήρα, προσφέροντας σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πρώτα μία ”αγκαλιά” και δεύτερο είδη που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

”Ο σύλλογος μας δραστηριοποιείται από το 2002 στην Πρέβεζα και απαριθμεί περισσότερα από 60 μέλη και εμείς ως νέο Δ.Σ αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία προσπάθεια αλληλεγγύης προς όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Να νιώσουν ότι υπάρχουν κάποιοι που τους σκέφτονται και τους νοιάζονται. Θα συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθειά μας, τόσο το Δ.Σ όσο και τα μέλη μας” είπε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΓΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”, είναι επίσημο μέλος της νεοϊδρυθείσας, Ελληνικής Ομοσπονδίας, η οποία έχει έδρα την πόλη της Πρέβεζας, όπου σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ”είσοδό” του ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως επίσημο αγώνισμα.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΓΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”, έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Πρέβεζα με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών από συλλόγους της χώρας, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τις ομορφιές της πόλης μας και έκαναν πολλές φιλίες.

Πηγή: onprevezanews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πρόσφερε τρόφιμα και ευχές στο Γηροκομείο Πρέβεζας από τον σύλλογο ΠΕΤΑΓΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4861086473704869836
item