Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο με ψηφιακά βεγγαλικά και μια τεράστια ελληνική σημαία [βίντεο]

Με ψηφιακά βεγγαλικά και μια τεράστια ελληνική σημαία υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Ναυπλίου τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τις «Αργολικές Ειδήσεις», ψηφιακά βεγγαλικά στην πλατεία Δημαρχείου (Τριών Ναυάρχων) και μια τεράστια Ελληνική σημαία στο λόφο του Παλαμηδίου, έκαναν την εμφάνιση τους μόλις σήμανε η έναρξη του νέου έτους.


Ψηφιακά βεγγαλικά στην πρόσοψη του δημαρχείου

Με την βοήθεια της τεχνολογίας και του 3D Projection Mapping η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κωστούρου και των συνεργατών του, επέλεξε να σηματοδοτήσει την έναρξη του 2022.

Πολύχρωμα εντυπωσιακά τρισδιάστατα βεγγαλικά προβλήθηκαν στην πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου που στεγάζεται το Δημαρχείο Ναυπλίου μόλις το χρονόμετρο της αντίστροφης μέτρησης έδειξε 00:00, ενώ και από διάφορα σημεία της πόλης εκτοξεύθηκαν δεκάδες κανονικά βεγγαλικά.


Η τεράστια Ελληνική σημαία, που προβλήθηκε και αυτή με ψηφιακό τρόπο στον λόφο του εμβληματικού κάστρου του Παλαμηδίου και ήταν εμφανής από όλα τα σημεία της ιστορικής πόλης αλλά και από όλο τον κάμπο της Αργολίδας, σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών, καθώς το 2022 συμπληρώνονται τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου, της Πρώτης Πρωτεύουσας της Νεότερης Ελλάδος.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο με ψηφιακά βεγγαλικά και μια τεράστια ελληνική σημαία [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7007949810983769961
item