Απειλές Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης -Οικονόμου: Να αποδοκιμάσει ο Τσίπρας

Δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις του Παύλου Πολάκη ασκεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τις αποδοκιμάσει.

«Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. 

Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή και καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο κ. Οικονόμου και συνεχίζει: «Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. 

Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας».

Σημειώνεται ότι σε ο κ. Πολάκης μιλώντας σε εκδήλωση στην Καισαριανή αναφερόμενος στη «δεύτερη φορά Αριστερά» είπε ότι «την άλλη φορά πρέπει να είναι αλλιώς, για να είναι αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε σκοπό». 

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι «αντί να είναι σιγανός συρτός, πρέπει να γίνει πεντοζάλης» και εξήγησε ότι ο νέος σκοπός για τη Δικαιοσύνη σημαίνει «δημιουργία δεύτερης σχολής δικαστών γιατί πρέπει να ανανεωθεί το Σώμα, και θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για αυτούς που είναι πάνω από 58, 59, 60 ετών».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο της ανακρίτριας την ημέρα της απολογίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

epirusblog.gr
5 of 5
Απειλές Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης -Οικονόμου: Να αποδοκιμάσει ο Τσίπρας
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3719957338044391995
item