Τζώρτζης Μονογυιός: Νεκρός σε δυστύχημα στη Βούλα ο αδελφός της βουλευτή, Κατερίνας Μονογιού

Η πρώτη βόλτα με την ολοκαίνουργια Ferrari που είχε αγοράσει μόλις την προηγούμενη ημέρα αποδείχθηκε μοιραία για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο 45ρονος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ενώ οδηγούσε στην παραλιακή λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση της  με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Επιχειρώντας να στρίψει δεξιά, ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο και βγήκε από το δρόμο, με αποτέλεσμα να μπει στη νησίδα και να πέσει με σφοδρότητα στα δέντρα. Η Ferrari πήρε αμέσως φωτιά.

Ο 45χρονος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγος του, η οποία ήταν συνοδηγός. Η σύζυγος πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. 

Ένας διερχόμενος οδηγός ανέσυρε τον 45χρονο, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός, χωρίς να έχει διακριβωθεί αν ο θάνατος του προήλθε από τη σύγκρουση ή από τη φωτιά. 

Οι αστυνομικοί της Α' Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο και προσπαθούν να διευκρινίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας και αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες. 

Ποιος ήταν Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι η αδελφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού είχε δηλώσει τα εξής: «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου.

O Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών. 

epirusblog.gr
5 of 5
Τζώρτζης Μονογυιός: Νεκρός σε δυστύχημα στη Βούλα ο αδελφός της βουλευτή, Κατερίνας Μονογιού
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3795911967031634764
item