Η Ευαγγελία Αραβανή κάνει δοκιμαστικά για το «Blackout»

Τη Σταρ Ελλάς 2005 Ευαγγελία Αραβανή την έχουμε χαρεί τηλεοπτικά από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», μέχρι τα «X-Factor», «DWTS», αλλά και το fashion show «Project Runway» στο Open.

H ξανθιά καλλονή είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουμε πολύ καιρό να δούμε τηλεοπτικά, αφού η τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2018 στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Πρόσφατα την είδαμε και σε μια διαφήμιση και αμέσως ψάξαμε τι γίνεται με την κούκλα από τη Λευκάδα.

Έτσι, πληροφορηθήκαμε ότι η Ευαγγελία είναι έτοιμη να επιστρέψει στους δέκτες μας. Οι φήμες που ακούγονται από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας λένε ότι το πρώην μοντέλο πέρασε από δοκιμαστικό για το «Blackout» στον Alpha, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις.

Παράλληλα, για την ίδια θέση πέρασαν την περασμένη εβδομάδα από κάστινγκ τόσο ο νικητής του περσινού «Survivor» Σάκης Κατσούλης όσο και η τραγουδίστρια και σύζυγος του Νίκου Κουρκούλη Κέλλυ Κελεκίδου.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον παρουσιαστή του «Blackout», αφού σκοπός του καναλιού είναι να αρχίσει γυρίσματα μέσα στον Φεβρουάριο.

Για φαβορί από τα δοκιμαστικά ακούγεται το όνομα του κωμικού ηθοποιού Ηλία Μελέτη, αλλά η Ευαγγελία τού έκοψε τη φόρα. 

Να θυμίσουμε ότι το τηλεπαιχνίδι αφορά ανατριχιαστικές δοκιμασίες παικτών μέσα σ ένα σκοτεινό δωμάτιο και το είχε παρουσιάσει στο παρελθόν η Νάντια Μπουλέ.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ευαγγελία Αραβανή κάνει δοκιμαστικά για το «Blackout»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4894642153719406624
item