Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα, μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τη δική της περιπέτεια με την κακοκαιρία “Ελπίς” η Ανθή Σαλαγκούδη. 

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το σπίτι της είναι χωρίς ρεύμα 60 ώρες, με την ίδια να αναγκάζεται να μπαίνει στο αυτοκίνητό της προκειμένου να φορτίσει το κινητό της τηλέφωνο για να μπορεί να κρατά επαφή με τον έξω κόσμο.

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση. Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποια επαφή με τον έξω κόσμο γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. 

Αυτή είναι η τέταρτη μέρα. Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό για να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη στη Super Κατερίνα.

«Έχει πέσει απέναντι ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά.  

Χθες τα ξημερώματα πήγε σε ξενοδοχείο γιατί πήρα στη ΔΕΔΗΕ  και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα. Τους παρακάλεσα με όση ευγένεια μου έχει απομείνει να μην μας ξεχάσουν. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. 

Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι αν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι…» ανέφερε στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη.



epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα, μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6570118647554229832
item