Θεμιστοκλέους: Καμιά παράταση για τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 -Θα επιβάλλονται από Δευτέρα

Καμιά παράταση δεν πρόκειται να δοθεί στην επιβολή του πρόστιμου σε όσους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί τόνισε σήμερα ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Καμία παράταση σε αυτούς που δεν θα έχουν κάνει  την πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι και την επομένη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους σημειώνοντας «όσο δεν εμβολιάζονται κάθε μήνα θα επιβάλλεται πρόστιμο» επανέλαβε. Μάλιστα διευκρίνισε ότι μόνο για τον Ιανουάριο το πρόστιμο θα είναι 50 ευρώ.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους υπολόγισε ότι ο αριθμός των συγκεκριμένων πολιτών υπολογίζονται στις 210.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει το ραντεβού τους όσος δηλαδή είναι ο Ευρωπαϊκός μέσος όρος, και τους κάλεσε να εμβολιαστούν διαβεβαιώνοντας ότι θα τους δοθεί απολυτή προτεραιότητα. Παράλληλα, άλλοι 170.000 πολίτες άνω των 60 έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμούς στο εξωτερικό

Ο κ. Θεμιστοκλέους διευκρίνισε επίσης ότι έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα με τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί στο εξωτερικό συμπεριλαμβανόμενων και όσων έχουν κάνει το Ρωσικό εμβόλιο Σπούτνικ.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεμιστοκλέους: Καμιά παράταση για τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 -Θα επιβάλλονται από Δευτέρα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5627116678204947940
item