Χώρισε τον 5ο της σύζυγο η Πάμελα Άντερσον – Ήταν «αγενής», δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της

Αίτηση διαζυγίου από τον πέμπτο της σύζυγο Νταν Χέιχαρστ κατέθεσε η Πάμελα Άντερσον με τις πηγές να λένε πως ήταν «αγενής, μη υποστηρικτικός και μαλ@@@».

Η σεξοβόμβα του «Baywatch» υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου στην γενέτειρά της, τον Καναδά, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της στο Page Six, όπου η ίδια και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της ζουν από τότε που παντρεύτηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων το 2020, στο σπίτι της στο Βανκούβερ. 

Υπενθυμίζεται πως ο πέμπτος σύζυγος της Πάμελα Άντερσον ήταν σωματοφύλακάς της και εργολάβος στο σπίτι της πριν ανθίσει το ειδύλλιό τους.





































Το ζευγάρι παντρεύτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2020

Οι λόγοι του χωρισμού

Μια πηγή δήλωσε πως ενώ τα πράγματα πήγαιναν καλά στην αρχή της πανδημίας, το να μένουν τελικά μαζί στη διάρκεια της καραντίνας, δεν ήταν και τόσο ρομαντικό. Η πηγή είπε: «Ο Νταν αποδείχθηκε πως ήταν μαλ@@@ με την Πάμελα – ήταν αγενής και δεν την υποστήριζε. 

Όταν περάσεις δύο χρόνια ζώντας κάθε δευτερόλεπτο με κάποιον, τον γνωρίζεις καλύτερα – και μερικές φορές βλέπεις τον χειρότερο εαυτό του. Έτσι συνέβη και με αυτούς, γνωρίστηκαν καλύτερα αλλά η Πάμελα συνειδητοποίησε πως ο Νταν δεν ήταν στην πραγματικότητα αυτός που φανταζόταν».

Η πηγή πρόσθεσε: «Τα πράγματα δεν είναι καθόλου φιλικά μεταξύ τους αυτή τη στιγμή, επειδή αποφάσισε ότι δεν είχαν τίποτα κοινό και δεν της συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που ένιωθε ότι ήθελε να της συμπεριφέρονται. 

Μάλωναν παρόλο που εκείνος έλεγε πως ήθελε να πετύχει ο γάμος τους. Η Πάμελα είχε πει αρχικά πως ήταν ωραίο να είναι με έναν κανονικό άνθρωπο που μπορούσε να αλλάξει μια λάμπα, αλλά τελικά, ενώ η λάμπα ήταν ωραία, δεν μπορούσε να καλύψει τις άλλες ανάγκες της».





































Σύμφωνα με τις πηγές, ο Νταν δεν ήταν αυτός που φανταζόταν η Πάμελα Άντερσον

Την είδηση του χωρισμού ανέφερε για πρώτη φορά χθες το Rolling Stone, λέγοντας πως η Πάμελα Άντερσον και ο Νταν Χέιχαρστ χωρίζουν μετά από ένα χρόνο γάμου. 

«Η Πάμελα αγαπά τόσο αυθεντικά όσο ζει» είπε μια πηγή στο περιοδικό, προσθέτοντας πως το ειδύλλιό τους ήταν ένας «πανδημικός ανεμοστρόβιλος» που έσβησε.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάμελα Άντερσον άρχισε να βγαίνει με τον Χέιχαρστ αφότου χώρισε με τον τότε σύζυγό της Τζον Πίτερς, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη μόλις για 12 ημέρες. 

Μάλιστα, η πρώην του Χέιχαρστ μόλις έμαθε για τον γάμο τους, χαρακτήρισε την ηθοποιό «αντροχωρίστρα», καθώς η σχέση τους άρχισε όταν ακόμη εκείνοι ήταν ζευγάρι.
epirusblog.gr
5 of 5
Χώρισε τον 5ο της σύζυγο η Πάμελα Άντερσον – Ήταν «αγενής», δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6254561616693533992
item