Γιάννενα: Έγκλημα στα Ιωάννινα - Στη φυλακή η 55χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 55χρονη από τα Ιωάννινα, η οποία την 30η Δεκεμβρίου του 2021, τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον συνομήλικο σύντροφό της. Το ζευγάρι έμενε στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων και όπως φαίνεται οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συνεχείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος διακομίσθηκε αργά το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου, χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων στο νοσοκομείο. 

Στην αρχή ο αιφνίδιος θάνατος του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο – όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις – ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 

Κατά την διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 55χρονος έφερε στο στήθος μια μικρή τομή από αιχμηρό αντικείμενο. Το εύρημα κίνησε υποψίες και στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκε η σύντροφός του για να δώσει κατάθεση στις Αρχές. 

Η 55χρονη αρχικά υποστήριξε ότι δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό του συντρόφου της. «Δεν είναι δυνατόν να σκότωσα εγώ τον άνδρα μου» φέρεται να δήλωσε. Ωστόσο, μετά από πέντε ώρες ομολόγησε ότι εκείνη τον είχε σκοτώσει. 

Ο 55χρονος τραυματίστηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο μετά το έγκλημα η γυναίκα το έπλυνε και τοποθέτησε στην θέση του στην κουζίνα. Πριν η 55χρονη σκοτώσει τον σύντροφό της, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους. 


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έγκλημα στα Ιωάννινα - Στη φυλακή η 55χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9031127468750103492
item