4 συμβουλές ψυχολογίας για να προσεγγίσετε τον άντρα που σας αρέσει

Αν τελευταία υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό σου και ψάχνεις τρόπους για να τον προσεγγίσεις, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω μερικά κόλπα για να καταφέρεις να τον προσελκύσεις με επιτυχία.

Σκέψου θετικά

Απλό κι όμως αληθινό. Όταν σκέφτεσαι κάποιον συχνά και θετικά, χωρίς να φτιάχνεις σενάρια και να δημιουργείς προσδοκία, αυτόματα δημιουργείται ένα θετικό συναίσθημα το οποίο, μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελος σου.

Προσφώνησέ τον με το όνομα του

Όταν του μιλάς ή θέλεις να ξεκινήσεις μια κουβέντα και ψάχνεις μια αφορμή, ξεκίνα, καλώντας τον με το όνομά του. Το όνομά μας, αυτόματα, δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας, αφού οι γονείς μας είναι εκείνοι που πρώτα άρχισαν να μας καλούν με το όνομά μας. Όταν κάποιος μας προσφωνεί με το όνομά μας, δημιουργείται υποσυνείδητα ένα αίσθημα οικειότητας και άνεσης.

Κοίτα τον στα μάτια

Ειλικρίνεια, αξιοπιστία, διαθεσιμότητα: Μόνο μερικά από τα πράγματα που δείχνεις στον άλλον όταν τον κοιτάς στα μάτια. Μη ντρέπεσαι!

Μιμήσου τη γλώσσα του σώματός του

Όταν συζητάς με κάποιον που σε ενδιαφέρει, δοκίμασε να μιμηθείς τις κινήσεις του ή τις εκφράσεις του προσώπου του. Αυτό το τρικ – τέχνασμα ονομάζεται «φαινόμενο χαμαιλέοντας» και συμβαίνει όταν οι άλλοι μιμούνται τη συμπεριφορά μας, χωρίς να το αντιλαμβάνονται.

 

epirusblog.gr
5 of 5
4 συμβουλές ψυχολογίας για να προσεγγίσετε τον άντρα που σας αρέσει
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6803313457706757471
item