Πρέβεζα: 4+3 έργα για Δήμο και Περιφέρεια που περιμένουν...την υλοποίησή τους !

Σημαντικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη, τα περισσότερα - για την ώρα - σε θεωρητικό επίπεδο και περιμένουν την υλοποίησή τους. 

Τόσο για τον Δήμο Πρέβεζας όσο και για την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας, η νέα χρονιά θα πρέπει να είναι μια χρονιά σημαντικών εξελίξεων αφού για μεγάλα και βαρυσήμαντα έργα έχει δοθεί το "πράσινο" φως !

Έργα τα οποία θα δώσουν τα χαρακτηριστικά μιας ποιοτικά αναβαθμισμένης περιοχής που θα μπορεί να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους ντόπιους αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της καλοκαιρινής σεζόν.

Επίσης πρόκειται για Μεγάλα έργα που θα προσδώσουν πολλά συν στην περιοχή και στην ποιότητα ζωής των πολιτών. 

Πέρα όμως από μεγάλα έργα, πρόκειται και για χρονοβόρες διαδικασίες και αν συμπεριλάβει κανείς τα δύο χρόνια της πανδημίας τότε εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε την καθυστέρηση που υπάρχει.. αυτό όμως ως ένα βαθμό...

Θα πρέπει οι έχοντες τις ευθύνες του τόπου, την νέα χρονιά, που μόλις ξεκίνησε, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, υπηρεσίες, υπουργεία κτλ, τα παρακάτω έργα, τα οποία κανείς δεν πιστεύω πως αναμένει να ολοκληρωθούν με μαγικό ραβδάκι, τουλάχιστον όμως να ξεκινήσει η υλοποίηση τους, αφού η δρομολόγησή τους έχει ολοκληρωθεί και βρίσκονται είτε στο στάδιο των μελετών είτε της δημοπράτησης!

Σε κάθε περίπτωση η νέα χρονιά θα πρέπει να είναι χρονιά σημαντικών εξελίξεων από πλευράς έργων για την περιοχή της Πρέβεζας, που σαν αποτέλεσμα θα έχει την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος και τα πολλαπλά οφέλη που απορρέουν..  

Περιφερειακή Ενότητα

1)Σύνδεση Πρέβεζας με Ιόνια Οδό

2)Ανάπλαση Αγίου Ανδρέα 

3)Παράκαμψη Αρχαίας Νικόπολης - Νέα είσοδο της πόλης

Δήμος 

1)Open Mall

2)Master Plan λιμανιού

3)Υδροδότηση παραλιακής ζώνης

4) Οδοφωτισμός /Ενεργειακή Αναβάθμιση 

Σημ: Προφανώς στη λίστα μπορούν να προστεθούν και άλλα σημαντικά έργα, όπως, η ολοκλήρωση των κρηπιδωμάτων του παράλιου μετώπου, η δημοπράτηση του νέου καταφυγίου αδέσποτων ζώων, η διεκδίκηση των στρατοπέδων, κ.α..

Χρήστος Ανεμοζάλης

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: 4+3 έργα για Δήμο και Περιφέρεια που περιμένουν...την υλοποίησή τους !
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2539349582336093964
item