Οι 3 πιο τρομακτικές προβλέψεις για το 2022

Σύμφωνα με πολλούς το 2022 θα είναι μια χρονιά πολύ καλύτερη από τις δύο που προηγήθηκαν, το 2021 και το 2020. Τα εμβόλια και η σχετική ανάκαμψη της οικονομίας είναι το έλκηθρο που μας οδηγεί προς την αισιοδοξία.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προβλέψεις για αυτή την χρονιά που κάπως μας αγχώνουν και μας κάνουν να ξεφεύγουμε από τον «δρόμο της αισιοδοξίας».

Nova KIC 9832227

Ο KIC 9832227 είναι ένας θαμπός nova στον αστερισμό του Κύκνου. Σύμφωνα με τους αστρονόμους, αυτός ο nova θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό τους επόμενους μήνες. Ένας Ορθόδοξος Εβραίος Ραβίνος πιστεύει ότι αυτό θα προαναγγέλλει τον ερχομό του μεσσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αστρολογικό γεγονός πιστεύεται ότι υποδηλώνει το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε. 

Το 2012, ορισμένοι πίστευαν ότι είχε φτάσει το τέλος του ημερολογίου των Μάγια και ότι ο Bolon Yokte K’Uh (ένας από τους θεούς του κάτω κόσμου) θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο για τον τερματισμό του κόσμου. 

Όταν αυτό δεν συνέβη, οι ευαγγελικοί των ΗΠΑ έστρεψαν τα μάτια τους στη σειρά των ματοφόρων φεγγαριών το 2015, τα οποία προβλεπόταν ότι θα ξεκινούσαν τον Αρμαγεδδώνα. Τελικά ακόμα εδώ είμαστε.

Περίεργες προβλέψεις

Φυσικά, οι περίεργες προβλέψεις δεν γίνεται να μην αφορούν τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και τις φυσικές καταστροφές.

Το μέντιουμ Sonja Dover έχει προβλέψει ότι ο Alec Baldwin, ο οποίος ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο ατύχημα σε κινηματογραφικά γυρίσματα το 2021, θα αποσυρθεί από την υποκριτική το 2022.

Επιπλέον ήταν βέβαιη ότι η Ολλανδία δεν θα είναι υποψήφια για να κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αντίθετα, θα είναι κάποιος είτε από την Κροατία, το Λουξεμβούργο ή την Ιταλία.

Ο Skip και η Sha'ron Leingang, ένα παντρεμένο ζευγάρι που κάνει συνδυασμένες ψυχικές αναγνώσεις, έχει προβλέψει ότι η αμερικανική πολιτική θα «εκραγεί» αυτόν τον Οκτώβριο, αλλά ότι τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο χαοτικά στη Γαλλία. Ο Skip λέει ότι το χρηματιστήριο θα βιώσει πολύ ανησυχητικές στιγμές.

Τρομακτικές προβλέψεις

Μερικές φορές δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που προσφέρουν μια ματιά στο μέλλον, αλλά τα άψυχα αντικείμενα φαίνεται να έχουν επίσης την ικανότητα να προβλέψουν τρομακτικές καταστάσεις. Το The Old Moore's Almanac εκδίδεται εδώ και σχεδόν δυόμισι αιώνες και έχει «προβλέψει» το μέλλον από το 1764.

Για το 2022 έχει προβλέψει ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ιρλανδία, όπως σεισμό, κατολίσθηση και τσουνάμι. Η τελευταία φορά που η Ιρλανδία υπέστη σημαντικές ζημιές από τσουνάμι ήταν το 1755, μετά από έναν τεράστιο σεισμό στην Πορτογαλία.

Στη δημοσίευση του 2021 συμπεριλήφθηκαν οι προβλέψεις ότι τα rapid covid test θα βοηθούσαν στις προσπάθειες της Ιρλανδίας να επιστρέψει στην κανονικότητα. 

Παράλληλα είχαν δημοσιευτεί οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που «έκαψαν» την Ευρώπη, αλλά και τον χωρισμό του Alex Rodriquez και της Jennifer Lopez.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι 3 πιο τρομακτικές προβλέψεις για το 2022
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 8872035932633182279
item