"Είμαι αόρατη πλέον. Οι άνδρες με προσπερνούν για να κυνηγήσουν κάποια 20 χρόνια νεότερη"

To διασημότερο μοντέλο των '90s μιλά για τον ηλικιακό ρατσισμό που υφίστανται οι γυναίκες μετά τα 50.

Όσο κι αν η κοινωνία προσπαθεί να την πείσει να εξαφανιστεί λόγω ηλικίας, η ίδια θα συνεχίσει να μάχεται για το δικαίωμα των γυναικών να έχουν παρουσία και την προσοχή που τους αξίζει μετά τα 50. 

Η Paulina Porizkova, η οποία δηλώνει συχνά τις απόψεις της χωρίς φίλτρο και υποστηρίζει με πάθος κάθε γυναίκα που νιώθει αόρατη, μοιράστηκε τις σκέψεις της στην πρόσφατη συνέντευξή της στους Times.

Μπορεί να μοιάζει ανήκουστο το γεγονός πως μια γυναίκα σαν την Porizkova περνάει απαρατήρητη, όμως όπως δήλωσε πλέον είναι αόρατη. "Είμαι τελείως αόρατη πλέον. 

Μπαίνω σε ένα πάρτι, προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες και εκείνοι απλά θα με προσπεράσουν στη μέση της πρότασής μου για να κυνηγήσουν κάποια 20 χρόνια νεότερή μου.

Είμαι εντελώς single, έχω ντυθεί καλά, έκανα την προσπάθεια και τίποτα", είπε χαρακτηριστικά το πρώην supermodel. 

Όπως δήλωσε, η πρώτη φορά που το ένιωσε αυτό ήταν την περίοδο που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα με τον γάμο της. 

"Ο σύζυγός μου δεν ενδιαφερόταν για εμένα και όσο άρχιζα να κοιτάω γύρω μου, συνειδητοποίησα πως ήμουν αόρατη στον μεγαλύτερο πληθυσμό. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα για τον εαυτό μου", θυμάται η Porizkova.

Αλλά η ίδια δεν το βάζει κάτω και δεν θα κάνει την χάρη σε κανέναν, παρά θα συνεχίσει να ανεβάσει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και εκείνες, στις οποίες είναι ευάλωτη, εκφράζοντας τα πραγματικά της συναισθήματα, παρά τα άσχημα σχόλια που δέχεται, κυρίως από άνδρες.

Εξάλλου, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την κριτική των άλλων, και όπως δηλώνει, στα 56 της νιώθει πιο σέξι από ποτέ και εκείνο που θέλει περισσότερο είναι να περνάει καλά.  

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις, χωρίς να τις κατακρίνει, η ίδια δηλώνει πως δεν έχει κάνει κάτι στο πρόσωπο ή στο σώμα της. "Πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να επιμείνουμε στο να μην είμαστε αόρατες. 

Εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα άφηναν τις γραμμές κάτω από το στόμα τους και τις ρυτίδες στο μέτωπό τους. Εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα τολμούσαν να μεγαλώσουν", υπογράμμισε. 

Φωτο: Splash News/Ideal Image

epirusblog.gr
5 of 5
"Είμαι αόρατη πλέον. Οι άνδρες με προσπερνούν για να κυνηγήσουν κάποια 20 χρόνια νεότερη"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1194866412358388877
item