Ήπειρος: Το πρόγραμμα συμμετοχής της Ηπείρου σε εκθέσεις τουρισμού έως το πρώτο εξάμηνο του 2022

Την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκθέσεις τουρισμού κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 ενέκρινε η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. 

Σε αυτές περιλαμβάνονται η διεθνής έκθεση Τουρισμού CMT 2022 στη Στουτγκάρδη η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού παγκοσμίως , την έκθεση ΜΑΤΚΑ στο Ελσίνκι σε περίπτερο του ΕΟΤ, στην Τουριστική Έκθεση των Βρυξελλών αλλά και στο Τελ Αβίβ (μια αγορά στόχος που τα τελευταία χρόνια καταδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ήπειρο) στην οποία η Περιφέρεια συμμετέχει ανελλιπώς από το 2008. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης η έκθεση με θέμα δραστηριότητες και διακοπές σε παραθαλάσσιο και ορεινό πεδίο στο Μόναχο, εκθέσεις σε Βελιγράδι , Βουκουρέστι, Βερολίνο και Μόσχα η οποία στοχεύει στη προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου στη Ρωσία και ειδικά να προβληθεί κυρίως ο θρησκευτικός πλούτος της περιοχής μας. 

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει κι άλλες εκθέσεις στο εξωτερικό και το εσωτερικό καθώς και θεματικές εκθέσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Το πρόγραμμα συμμετοχής της Ηπείρου σε εκθέσεις τουρισμού έως το πρώτο εξάμηνο του 2022
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 918557082026648878
item